Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 24 septembrie

Stiri

Horoscop 24 septembrie

Horoscop 24 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 24.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 24 septembrie 2014- Berbec
Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Horoscop 24 septembrie 2014- Taur
Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

Horoscop 24 septembrie 2014- Gemeni
Esti o fire pragmatica, dar daca iubirea se combina si cu interesul, atunci esti un om fericit. Iubesti si cu sufletul, dar si cu mintea, pentru ca nu ai putea iubi pe cineva fara un sfant in buzunar. Astepti dovezi materiale de iubire si simti si tu, la randul tau, sa faci gesturi de generozitate din iubire, ca sa-i demonstrezi celuilalt cat de mult tii la el. Relatia voastra evolueaza pe un teren stabil si promitator, cu mari sanse sa mergeti mai departe impreuna ca o pereche foarte bine inchegata ce pune accent pe un plan comun.

Horoscop 24 septembrie 2014- Rac
Cineva intervine in treburile tale si strica tot, in loc sa duci mai departe ceva ce parea sa mearga bine, acum trebuie sa stai pe loc si sa repari greselile acestui inamic care si-a bagat nasul unde nu-i fierbea oala. Descoperi, cu aceasta ocazie, cine e rivalul din umbra care umbla cu barfe si cu bete in roate, pentru ca iti dai seama mai clar ca exista cineva in spatele problemelor cu care te confrunti de la o vreme. Data viitoare vei sti sa te protejezi de astfel de oameni!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top