Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 24 august 2015-23082015

Stiri

Horoscop 24 august 2015

Horoscop 24 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 24 august 2015 – Berbec

Suferintele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai si tu piept cu o astfel de situatie in care simti ca inima ti se umple de tristete. Simti ca se destrama un vis frumos, ca ceea ce credeai ca e pe placul tau are de fapt si o fata ascunsa ce te face sa suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de sapun. Daca nu esti tu, direct, vizat de astfel de momente cu incarcatura emotionala negativa, atunci suferi pentru altcineva drag tie de parca ar fi propriile tale probleme. Pui suflet in necazurile sale si cauti o solutie in locul lui.

Horoscop 24 august 2015 – Taur

Astepti cu mult entuziasm un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare pentru ca ai asteptari imense de la el. Te-ai pregatit sufleteste pentru a face fata cu brio acelui moment, de aceea iti doresti sa vina cat mai repede, pentru ca ii atribui o semnificatie cu totul speciala, ca si cum reputatia, cariera, imaginea ta ar depinde de el. Simti ca totul va iesi perfect si gandirea pozitiva de acum te va ajuta enorm sa transformi acel moment intr-o reusita deplina! Ai vrea sa se intample mai repede!

Horoscop 24 august 2015 – Gemeni

Primesti o veste cu tenta oficiala pe care te poti baza in proiectele tale profesionale de viitor. E ca si cum ai primi o certificare, o garantie scrisa sau un document de necontestat ce va sta la temelia ascensiunii tale in cariera. Stii mai bine spre ce te indrepti, esti mult mai sigur pe scopul tau de acum inainte iar oamenii pe care ii intalnesti in drumul tau spre succes te sustin si iti sunt de folos in atingerea scopurilor tale. Ai mereu ceva nou si util de invatat din contactul cu persoanele cu diverse functii cheie la usa carora trebuie sa bati acum.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege animalul preferat din imagine si vezi ce spune despre personalitatea ta!

Horoscop 24 august 2015 – Rac

Toate ar trebui sa-ti mearga ca unse azi, pentru ca e o zi a victoriei depline, a succesului maxim. Pe care e bine sa o valorifici la capacitate maxima. Poate ai ajuns la apogeul unui proiect si acum ai curajul sa povestesti lumii ce ai realizat, poate ti s-a implinit un mare vis, pentru care ai muncit enorm, si acum vin recompensele, felicitarile si semnalele de admiratie catre tine. Bucura-te cu toata inima de atmosfera de sarbatoare a acestei zile, pentru ca e ca un dar pe care il meriti din plin pentru tot ce ai construit cu succes pana acum. Lauda-te, lasa modestia la o parte, ca ai ce povesti lumii!

Horoscop 24 august 2015 – Leu

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca trece incredibil de greu. Ai vrea sa treci deja la etapa urmatoare, dar nu poti inca, pentru ca mai ai de rezolvat cate ceva pe nivelul pe care esti acum si de care simti ca nu mai scapi. De felul tau esti mai rapid, mai dinamic, or aceasta lentoare in care esti blocat nu-ti prieste deloc, nu-ti place, te face sa fii ineficient si sa bati pasul pe loc. Fa un efort sa te supui ritmului in care evolueaza lucrurile, fara sa-ti pierzi rabdarea si interesul pentru ceea ce se ridica atat de greu.

Horoscop 24 august 2015 – Fecioara

Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine. Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample. Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!

 

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top