Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 23 februarie

Stiri

Horoscop 23 februarie 2015

Horoscop 23 februarie 2015 – Berbec Pornesti o activitate noua care cere mult de la tine, nu neaparat un efort fizic, ci mai degraba unul mental, pentru ca te confrunti cu principii noi, cu un domeniu necunoscut inca sau cu o viziune complet diferita fata de cea dupa care te-ai ghidat inainte. E un fel de upgradare a intregului tau sistem de valori, fiind nevoit sa prinzi din zbor o alta viziune asupra proiectului la care iti aduci contributia. O viziune mai moderna asupra sensului de mers e necesara din cand in cand, deci adapteaza noului, fara sa i te opui. Efectele se vor vedea curand, dar mai ai de invatat, nu gluma!

Horoscop 23 februarie 2015 – Taur Nu alimenta o fericire falsa care nu te va duce acolo unde speri. Te amagesti singur si umfli un balon de sapun care intr-o zi se va sparge si risti sa te trezesti la realitate cam brusc. Posibil sa fii indus in eroare de un fals prieten care te impinge intr-o directie periculoasa pentru tine, creandu-ti iluzii. Urmareste el ceva, pentru ca anume te trimite pe cai laturalnice, alimentandu-ti un vis frumos, ca atare fii prudent daca vezi ca cineva insista sa mergi pe o anumita cale. Chiar daca acum, pe moment, pare atractiva, peste o vreme vei incepe sa-i descoperi si defectele, deci mai bine te trezesti acum!

Horoscop 23 februarie 2015 – Gemeni In mediul tau intim intra un musafir nepoftit a carei prezenta nu o agreezi deloc. Popular vorbind, nu e in toate mintile si preferi sa plece cat mai repede, pentru ca ai impresia ca infesteaza atmosfera in jurul sau cu zvonuri false, cu povesti exagerate, cu o stare de panica. Nu ca te-ar influenta cumva – pentru ca tu esti mult prea deschis la minte ca sa gandesti negativ ca celalalt – dar aceasta atmosfera te frustreaza, te face sa te inchizi in tine. Fa un efort sa-l tii la distanta pe acest intrus cu care nu poti fi de acord: prea vede in jur doar raul, doar pericole, doar dusmani, or tu esti mult mai optimist si mai luminos.

Horoscop 23 februarie 2015 – Rac Te afli intr-o companie cam rigida, printre oameni autoritari care vor sa detina controlul in toate. E greu sa te supui unor rigori atat de severe, sa respecti orbeste date fixe, termene clare, restrictii si interdictii atat de dure, dar nu prea te poti opune. Ceilalti sunt mai puternici decat tine si o eventuala rebeliune din partea ta se poate solda chiar si cu sanctiuni, de aceea cel mai bine e sa taci si sa suporti acest val cam sumbru. Exista cineva mai presus de tine si de oricine care are acest drept: de a se folosi de pozitia si puterea sa, deci lasa-i sa-si exercite prerogativele iar tu te supui ca simplu executant. Nu uita: capul plecat sabia nu-l taie!

Horoscop 23 februarie 2015 – Leu Nu-i privi pe cei cu care discuti ca pe o copie a ta, pentru ca nu ai cum sa gasesti un om atat de asemanator tie. Coboara stacheta pretentiilor atunci cand iti cauti un partener – indiferent de planul unde ai nevoie de un tovaras: in afaceri, in munca sau in cuplu – pentru ca toti sunteti unici in felul vostru. Mai bine cauti pe cineva diferit care sa te completeze, chiar si diametral opus, astfel incat relatia voastra sa se bazeze pe complementaritate, nu pe similaritate. Te-ai plictisi repede de cineva care sa-ti semene, pentru ca nu numai calitatile tale le are, ci si defectele tale. Mult mai bun e cineva care nu are nimic in comun cu tine, ca sa va uniti astfel fortele la un loc.

Horoscop 23 februarie 2015 – Fecioara Iubirea te transforma, te face mai bun, te stimuleaza sa evoluezi in permanenta pentru a ajunge la perfectiune. Altfel te comporti cu jumatatea ta cand stii ca te iubeste asa cum esti, si vrei sa te descopere si mai mult, si mai profund, si din alte puncte de vedere. Azi scoti la iveala o latura a personalitatii tale pe care cel drag nu a remarcat-o inainte. E rezultatul unui indelungat proces de transformare personala, la care chiar el si-a lasat amprenta. Datorita lui, esti alt om acum, dupa cateva luni sau cativa ani de relatie, si simti nevoia sa-i arati partenerului ca el e direct responsabil de ceea ce ai devenit tu in timp.

Horoscop 23 februarie 2015 – Balanta O vorba necontrolata din partea unui coleg te lasa fara replica. Nu te asteptai deloc la asemenea reactie agresiva din partea sa, dar poate era necesara, pentru ca te poate trezi brusc la realitate. Asteapta-te la critici, la avertismente sau dispute aprinse, dar care nu contin nimic negativ in ele. Nu-ti vrea nimeni raul prin astfel de comentarii, ci vor sa te zguduie un pic, pentru ca doar asa iei taurul de coarne si treci la fapte. Nu-l privi cu ura sau cu teama pe cel care ridica azi tonul la tine, pentru ca intr-o zi ii vei fi recunoscator ca a fost sincer cu tine si ti-a spus adevarul in fata. A te trata cu menajamente nu e in beneficiul tau, deci mai buna e o operatie fara anestezie.

Horoscop 23 februarie 2015 – Scorpion Privesti la grupul din fata ta cu un dram de tristete, de parca nu ti-ai gasi si tu locul printre acei oameni. Ei sunt, toti, uniti in jurul unui scop comun sau al unei idei in care cred cu totii, dar tu esti exclus din acest spatiu, Ori pentru ca tu preferi sa faci opinie separata, pentru ca nu esti in asentimentul lor, ori pentru ca ai o senzatie de inadaptare, de inferioritate, sau chiar mania persecutiei, avand impresia ca te dau afara din mediul lor. Exagerezi: nimeni nu are criterii de selectie atat de exclusiviste, deci tu esti cel care trebuie sa se integreze, nu sa astepti ca ei sa se coboare la nivelul tau. Ei te-ar primi cu bratele deschise daca ti-ai arata dorinta de a face parte din acel grup.

Horoscop 23 februarie 2015 – Sagetator Nu trebuie sa excluzi pe cineva din grupul tau de prieteni doar pentru ca nu crezi in principiile sale de viata. Toti sunteti diferiti, in felul vostru, dar oamenii pot convietui perfect si asa, in unicitatea si originalitatea lor. Si tu esti mai altfel, deci cum te-ai simti daca cineva te-ar ignora doar pentru ca nu ai alte principii dupa care te ghidezi? Exista domenii care nu de discuta, pentru ca pot naste neintelegeri, cum ar fi convingerile religioase, politice, situatia materiala, preferintele culturale. Mai bine nu aduci vorba despre ele, ci cauti subiecte comune cu ei, chiar si banale, dar care nu nasc conflicte inutile.

Horoscop 23 februarie 2015- Capricorn Daca aveai azi planificata o intalnire importanta de la care aveai mari sperante, pregateste-te pentru o schimbare in program. Cel cu care ar fi trebuit sa discuti nu mai poate ajunge la timp la intalnirea voastra si deci apare o amanare. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru ca nu face acest lucru ca sa te evite pe tine, ci pentru ca au aparut alte probleme in viata sa, care fac imposibila intrevederea voastra. Arata toleranta si intelegere fata de cele intamplate si accepta sa lasati discutia pe altadata. Poate chiar nu era momentul cel mai potrivit si undeva acolo sus se rearanjeaza lucrurile!

Horoscop 23 februarie 2015- Varsator Ai ajuns la finalul unui proiect de lunga durata la care ti-ai adus contributia si tu alaturi de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol in atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strangerii recoltei si a sarbatoririi succesului. Va apreciati unii altora contributia, celebrati victoria comuna si va bucurati de ceea ce ati reusit sa construiti laolalta. Nimeni nu-si aroga dreptul de conducator suprem al acestui succes, pentru ca a fost un efort colectiv in care fiecare a avut rolul sau cheie. Acum va puteti distra intr-o petrecere de toata frumusetea.

Horoscop 23 februarie 2015- Pesti Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru ca lumea nu te cunoaste asa cum esti cu adevarat. Degeaba te fac unii sa te simti miel cand tu esti leu, deci fa un pas in fata si arata-ti justa valoare si putere. Nu te lasa etichetat, nu accepta sa fii pus in aceeasi oala cu cei slabi sau mediocri doar pentru ca ai avea ceva in comun cu ei. Fii curajos si scoate-ti mai mult in evidenta atuurile, calitatile, lucrurile unice care te diferentiaza de ceilalti. Nu faci parte din turma, asa cum ar dori unii sa te faca sa crezi, ci esti unul singur! Ia taurul de coarne si lupta cu aceste conditionari nemeritate pe care societatea le arunca asupra tuturor.

Horoscop 22 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

1 Comment

1 Comment

  1. Elena

    2015-02-23T09:02:59+02:00 at 2015-02-23T09:02:59+02:00

    Ce porcarie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top