Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Horoscop 2018. Zodiile care se vor desparti

Horoscop 2018. Zodiile care vor se vor desparti. Anul 2018 incepe furtunos pentru cateva zodii, care decid ca este momentul sa ii spuna adio partenerului. Zodiile care se vor desparti au parte de un an furtunos.

Uranus se afla in continuare in Berbec pe tot parcursul anului 2018. Jupiter retrogradează in casa casatoriei Berbecului din februarie pana in iunie 2018.

In aceasta perioada, nativul zodiei Berbec va avea suficient timp sa reevalueze situatia si sa puna punct daca este cazul. Pentru Berbeci, este foarte probabil sa se intoarca spre o iubire mai veche.

Taurii sunt greu de multumit in 2018, mai ales la nivel sexual. Acest lucru ar putea duce la o despartire si chiar la divort.

Se vor lupta cu toate fortele sa ia cat mai mult dintre lucrurile dobandite in relatie. In perioada de retrogradare a lui Saturn, s-ar putea sa existe discutii aprinse cu partenerul, iar acestea duc la despartire.

Zodiile care vor se vor despartiin 2018

Si Balantele trec prin situatii similare, iar dupa ruptura de partener, se vor simti extrem de usurati. Vor crede ca este cea mai buna decizie pe care au luat-o.

S-ar putea sa regrete mai tarziu ca nu au gasit un echilibru in relatie, insa s-ar putea sa fie tardiv. Trebuie sa ia deciziile dupa ce se gandesc foarte bine.

Citeste si: Horoscop amoros 2018. Tentatii, despartiri si aventuri de neuitat

Carpricornii au parte de un an destul de complicat, caci isi doresc multe schimbari, mai ales la nivel personal. Vor exista momente de criza, care ii vor maturiza pe ambii parteneri.

Se poate ajunge la despartiri sau la o relatie puternica in functie de cum se vor comporta cei doi si cum vor discuta.

Citește în continuare ultimul horoscop din 2017

BERBEC

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Berbec. Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ cum s-ar spune, după o vară incendiară, la propriu şi la figurat.

Contactele sociale și ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni. Citeste aici continuarea.

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Taur. Odată cu revenirea lui Mercur în mers normal pe 23 decembrie, lucrurile vor reveni în topica lor cotidiană. Pot folosi această perioadă pentru a-şi planifica obiectivele profesionale și pentru a se gândi la metodele de materializare a acestora în viitor.

Pe de altă parte, nativii Taur ar trebui să îi analizeze problemele de suflet și să găsească puterea şi echilibrul psihologic în ultima săptămână din an, pentru că vor avea nevoie de asta. Citeste aici continuarea.

GEMENI

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Gemeni. Aventura săptămânii pentru aceşti nativi este că dacă au nevoie de un sfat, este bine să întrebe pe cei din jur – colegi, prieteni, mentori, familia, vecinul sau chiar ospătarul de la barul unde obişnuiesc să-şi bea cafeaua.

Răspunsurile sunt la-ndemână, nu trebuie decât să le vadă. Nu trebuie decât să rămână deschişi şi răspunsurile vor veni deodată, când se vor pomeni în situația unei perle gata să fie recoltate dintr-o scoică ce tocmai s-a deschis. Citeste aici continuarea.

RAC

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora.

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Rac. O săptămână pentru unii cu beneficii pentru alţii cu… suplicii! Problemele care vor fi pe agenda lor, le vor aduce sprijinul familiei în rezolvarea acestora. Citeste aici continuarea.

LEU

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Leu. Dacă o problemă stă în fața lor, nu trebuie să o rezolve stând pe scaun, trecerea la evenimente, în sensul de a organiza întâlniri cu oamenii, ar putea arunca o altă lumină asupra situației.

Este greu să spun ceva mai specific în această privință deoarece acum vorbim despre aspecte particulare. Acestea privesc sfera relațiilor personale și sfera profesională, în mod egal. Citeste aici continuarea.

FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Fecioară. Aceşti nativi nu ar trebui să se plângă de nimic. Au șansa să-şi pună în mişcare ideile şi realizările la un nivel fundamental nou.

Pentru unii acest lucru ar putea implica exclusiv realizările legate de muncă, dar alții ar putea lucra la o scară mai largă, au o viziune proprie, extinsă, asupra lumii și ar putea obține rezultate mai bune. Citeste aici continuarea.

BALANȚĂ

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Balanță. Traversează o perioadă controversată pentru că nici ei nu se prea înţeleg pe ei, nu-şi recunosc reacţiile şi este normal.

Conectarea cu influxurile solare îi va face mai stabili și emoțional și din punct de vedere afectiv. Această stabilitate le va fi de mare ajutor în confruntarea cu diferitele probleme care îi privesc direct și personal. Citeste aici continuarea.

SCORPION

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Scorpion. Practic tot ce se desfășoară în jurul lor va fi un avantaj, pornind de la circumstanțe și încheind cu deciziile dușmanilor.

Acest lucru, desigur, nu exclude posibilitatea apariției unor situații conflictuale, dar sunt reduse la minimum. Acum ar fi logic să fie cât mai activi posibil și, uneori, vor constata că este chiar profitabil să îți asumi riscuri atunci când ai doar câteva informații la dispoziție. Citeste aici continuarea.

SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Săgetător. Deşi, din multe puncte de vedere, drumul acestor nativi s-a deschis, tensiunile la nivel financiar şi de afaceri rămân actuale.

Foarte multă încrâncenare pentru a păstra lucrurile aşa cum sunt, dar din păcate încăpăţânarea nu are nimic în comun cu ambiţia. Tensiunile afectează bunul mers al afacerilor pentru că mintea lor a rămas centrată pe lucruri care nu mai funcţionează. Citeste aici continuarea.

CAPRICORN

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Capricorn. Cei născuți sub semnul Capricornului vor întâlni o mulțime de șanse unice în ultima săptămână din an.

Acest lucru este legat de faptul că patronul lor, Saturn, va fi într-o combinație extrem de favorabilă și în același timp, puternică din punct de vedere energetic, adică în domiciliu. Citeste aici continuarea.

VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – Vărsător. Aceşti nativi vor depune eforturi serioase pentru a-şi câştiga pâinea ca să spunem aşa. Poziția lui Saturn, stăpânul înțelepciunii vărsătoriene, indică, fără echivoc, noi oportunități.

În plus, circumstanțele se vor desfăsura în avantajul lor, în moduri la care adversarii lor declarați nu se vor aștepta. Când vine vorba de lucru, săptămânale va permite să revină la proiecte mai vechi pe care le-au uitat sau le-au lăsat să zacă în vreun sertar. În sfera relațiilor personale, pot exista metamorfozesemnificative, dar ele nu îi vor viza direct. Citeste aici continuarea.

PEȘTI

Horoscop săptămânal Minerva 23 – 30 decembrie – PEȘTI. – Deşi săptămâna debutează furtunos, lucrurile se vor linişti rapid.

Totuşi, mare atenţie, cei care sunt plecaţi în concediu şi mai ales, cei plecaţi la mare, indiciile care sugerează accidente legate de apă sunt extraordinar de puternice şi îi vizează, în special, pe cei tineri care cu spiritul de aventură, tipic vârstei, pot face o greşeală care să le fie fatală. Citeste aici continuarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top