Connect with us

Revistateo.ro

horoscop

Stiri

HOROSCOP 2016 SANATATE pentru TOATE ZODIILE

Vezi cum vei sta cu sanatatea in anul 2016. Citeste HOROSCOP 2016 SANATATE pentru ZODIA TA!

HOROSCOP 2016 SANATATE BERBEC

In cazul in care suferi de o afectiune sau afli de o boala care iti pune probleme, e bine sa ceri si o a doua opinie! In aprilie pot recidiva boli mai vechi! Si problemele tale de ordin mental – stari de nervozitate sau stres – se vor rasfrange asupra sanatatii fizice, asa ca mai sa iti tii emotiile sub control.

Problemele de sanatate se vor resimti in special in prima jumatate a anului. Tot atunci devii din ce in ce mai preocupat de boli, tratamente, medicamente si doctori. Vezi sa nu devii putin cam exagerat in aceasta privinta.

Neptun in Pesti te va face sa te orientezi spre latura ta spirituala. Vei gasi puterea de a te vindeca si de a te intari din interior.

Citeste si cum stai cu banii in anul 2016

Vezi si cum stai cu dragostea in 2016

CITESTE SI HOROSCOPUL COMPLET 2016

HOROSCOP 2016 SANATATE TAUR

Dupa luna iulie vei avea probleme de sanatate cauzate de stilul de viata haotic. Mai bine apuca-te de un sport!

Totusi, in general, starea ta de sanatate va fi buna.

Starea ta mentala va fi mai buna decat in 2015, caci renunti la grijile inutile si sa stres, pentru a te concentra pe lucrurile cu adevarat importante. Asa iti vei gasi echilibrul zilnic si calmul.

HOROSCOP 2016 SANATATE GEMENI

Anul 2016 vine cu diverse probleme de sanatate – azi esti bine, peste doua zile te ia raceala, apoi nu mai scapi de durerile de cap. Marte si Venus isi pun accent asupra sanatatii tale in luna septembrie si vor agita putin spiritele in acest segment.

Pentru tine, anul 2016 vine cu beneficii pe partea mentala si emotionala, insa nu neglija starea ta fizica. Tine cont ca sistemul imunitar are nevoie de intariri, caci astrele te predispun la diverse afectiuni.

Anul 2016 e perfect pentru detoxifierea si curatarea organismului.

HOROSCOP 2016 SANATATE RAC

Ai grija de sanatatea ta intre lunile Martie si Iulie, cand esti predispus la afectiuni, in special in zona capului (migrene, lovituri, pierderi de memorie).

Vei incepe sa fii din ce in ce mai atent la sanatatea ta, caci apar din ce in ce mai multe semne ca risti sa ai probleme. Trebuie sa realizezi ca nu medicamentele si remediile minune te vor ajuta, ci mici ajustari la stilul in care traiesti.

Saturn va fi in casa sanatatii pentru Rac si te va ajuta sa descoperi un stil de viata mai sanatos!

HOROSCOP 2016 SANATATE LEU

Sanatatea ta va trece printr-o perioada delicata in prima jumatate a anului 2016, pana in luna Mai, apoi va reveni la normal. Risti sa te imbolnavesti de inima sau sa ai probleme cu oasele sau coloana. De aceea, cel mai bine este sa iti faci un set complet de analize si sa mergi la medic!

Este foarte bine sa consumi ulei de masline, vin si usturoi, pentru a evita bolile de inima. Tine-te la o parte de tigari, cafea, prajeli si grasimi, caci iti distrug sistemul cardiovascular!

HOROSCOP 2016 SANATATE STE FECIOARA

Cea mai mare problema pe care o va avea Fecioara va fi cu sistemul digestiv. De aceea, este important sa urmezi un stil de viata echilibrat, cu multe legume, fructe si cereale.

Ai grija sa adopti un program alimentar si sa alungi stresul. Orienteaza-te spre roadele pamantului si mananca in fiecare sezon fructe si legume potrivite ca sa iti intaresti sistemul imunitar.

Esti predispus la probleme in zona picioarelor, in special cu gambele si gleznelor. Ai grija la incaltamintea pe care o porti si fa mult sport!

Pentru a-ti remedia aceste probleme te ajuta si terapiile alternative.

Citeste si pe pagina urmatoare HOROSCOP 2016 SANATATE pentru TOATE ZODIILE

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top