Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 2016 bani

Stiri

HOROSCOP 2016 BANI pentru TOATE ZODIILE

Vezi cum vei sta cu finantele in anul 2016. Citeste HOROSCOP 2016 BANI pentru ZODIA TA!

HOROSCOP 2016 BANI BERBEC

Castigurile vor fi excelente, mai ales in primele 4 luni ale anului 2016! Vei recupera banii pe care i-ai imprumutat si pe care nu credeai ca ii vei mai primi! Cel mai probabil vei face o investitie profitabila, mai degraba decat sa tii banii la saltea!

Vei avea toate resursele pentru a-ti atinge scopurile pe plan profesional, te vei indrepta spre un alt drum, mai ales ca in primele 8 luni ale lui 2016 esti protejat de Jupiter, Marele Benefic. In august si in septembrie, cat este Mercur retrograd, vei avea o perioada mai grea si mai stresanta, insa vei reusi sa iesi din impas datorita unor sclipiri pe plan intelectual.

Mare grija sa nu iei decizii impulsive!

HOROSCOP 2016 BANI TAUR

Jupiter, Marele Benefic, iti va oferi mai multe sanse, de care trebuie sa profiti, asa ca fii pe faza! Este un an bun pentru echilibrarea si achitarea datoriilor. Saturn te ajuta sa iti faci un fond de pensii sau o asigurare.

Citeste si cum stai cu dragostea in anul 2016

Vezi si cum stai cu sanatatea in 2016

CITESTE SI HOROSCOPUL COMPLET 2016

Vei reusi sa iti gasesti drumul in cariera, lucru care, cel mai probabil, inseamna sa schimbi locul de munca. Vei gasi un post care sa te ambitioneze, chiar daca va fi mult de munca. Cariera va fi extrem de importanta pentru tine in august si in septembrie, datorita influentei lui Venus.

Daca esti cumpatat cu banii si nu faci multe investitii majore, vei reusi sa pui si ceva deoparte, lucru favorizat de plantea Saturn. Profita!

Urmeaza-ti instinctele si vei lua deciziile potrivite!

HOROSCOP 2016 BANI GEMENI

Astrele sunt atat de bine pozitionate pentru Gemeni, incat nativii acestei zodii vor avea rezultate excelente in sectorul financiar. Vei reusi sa platesti inapoi toate datoriile si sa iti rezolvi problemele cu banii permanent! Insa, mare grija! Totul tine doar de tine: fii extrem de atent la cheltuielile inutile!

Neptun iti vegheaza, in 2016, zona carierei, asa ca vei atinge apogeul la care visezi de mult. Vei reusi sa intorci lucrurile in favorea ta si te vei baza mai mult ca niciodata pe instinctele tale.

Acorda o mare atentie banilor pe care ii primesti fara vreun efort sau care vin din bonusuri, caci nu vor rezista mult in portofelul lor – menirea lor este sa fie cheltuiti!

E un an bun pentru investitii imobiliare!

HOROSCOP 2016 BANI RAC

E un an bun daca vrei sa economisesti, caci vei avea parte de castiguri extra. Totusi, ar fi bine sa acorzi o mare atentie gestionarii banilor, caci situatia financiara se prezinta foarte bine in 2016.

Vei fi extrem de implicat in activitatile de la locul de munca, caci va fi un an de incercare pentru a dovedi cat de bine te potrivesti in pozitia in care te afli. Stai linistit, ai sprijinul lui Uranus care te impulsioneaza si iti ofera curaj pentru a progresa.

Daca pana acum ti-a fost greu sa te indepartezi de familie, in anul 2016 iti cauti independenta si vrei sa dovedesti cine esti si ce poti. Este posibil si sa pui bazele unei afaceri.

Ar fi bine sa nu te imprumuti in acest an!

HOROSCOP 2016 BANI LEU

Daca stii ca ai muncit mult in ultimii ani, dar pe bani putini, exista mari sanse ca in 2016 sa fii recompensat pentru toate eforturile! Vestile bune nu se opresc aici: pentru Leu, 2016 e anul economiilor.

Vei avea parte de momente de cumpana intre aprilie si septembrie, din cauza faptului ca Pluton va fi retrograd. Va trebui, in acele momente, sa iei o decizie importanta, care iti marcheaza cariera.

Se poate sa iti schimbi locul de munca sau sa fii promovat. In orice caz, vei reusi ca, in sfarsit, sa fii multumit de modul in care merg lucrurile pe plan profesional.

Ai parte de multe castiguri nesperate in 2016!

HOROSCOP 2016 BANI FECIOARA

Inca de la inceputul anului 2016, va fi vorba despre o locuinta, o mostenire sau un castig nesperat. Pana in data de 9 septembrie esti sub protectia lui Jupiter, planeta norocului, ce te asigura ca nu ai nicio problema cu banii.

Apoi, va trebui sa fii mai atent cu banii pe care ii ai, caci daca ai cheltuit nesabuit vei simti efectele. Cel mai bine ar fi sa strangi la saltea pana in septembrie, cand urmeaza o perioada mai grea, in segmentul financiar.

Vei avea multe idei de afaceri sau vei gasi o sursa secundara de venit. Felicitari, acum ai experienta si intelepciunea necesare pentru a reusi sa faci ceea ce iti doresti.

Septembrie 2016 este o luna buna pentru o schimbare la locul de munca!

Citeste in pagina urmatoare HOROSCOP 2016 BANI!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top