Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 18 octombrie

Stiri

Horoscop 18 octombrie

Horoscop 18 octombrie 2014- Citeste Horoscopul din 18.10.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 18 octombrie 2014- Berbec
Nu tine cont de nimeni, pentru ca azi contezi doar tu si capacitatea ta de a lua decizii fara influentele sumbre din afara. Ai alaturi de tine oameni pesimisti, ingrijorati, neincrezatori in nimeni si nimic, ce te trag si pe tine inapoi, or tu esti in fata unei decizii majore in care nu ai voie sa bati in retragere din cauza celor pesimisti. Stii exact ce trebuie facut, esti pregatit sa-ti duci la capat alegerea fara teama, de aceea trebuie sa ignori complet ce-ti spun ceilalti, care oricum nu vad nimic bun. Cea mai mica unda de pesimism, daca te-ar coplesi, ti-ar reduce curajul de a lua decizii acum.

Horoscop 18 octombrie 2014- Taur
Cineva incearca sa-ti taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te asteapta, dar tu nu te lasi influentat. N-au decat sa bata pasul pe loc, blocati in depresie si neputinta, pentru ca tu privesti cu incredere spre viitor, pregatit pentru orice ar urma. Vei vedea ca aceasta atitudine pozitiva, increzatoare va fi si cea mai buna solutie pentru a ajunge acolo unde doresti, deoarece ceilalti, care-si fac griji din orice si isi toarna cenusa in cap, isi reduc singuri sansele de a depasi impasul. Nu te lasa coplesit de vestile cu tenta negativa: in fond fiecare cu norocul lui!

Horoscop 18 octombrie 2014- Gemeni
Glumele nu se potrivesc in orice situatie, ca atare fii atent cu cine iti permiti azi sa faci poante, ca nu cumva sa strice mai mult! Ai putea fi tentat sa tratezi cu superficialitate o situatie care pe altul il irita si astfel torni gaz pe foc fara motiv. Nu orice situatie poate fi tratata cu ironie, deci ajusteaza-ti comportamentul si modul de a comunica in functie de starea psihica a celuilalt. Nu ai vrea sa reactioneze agresiv la glumele tale, deci poarta-te cu manusi cu cei pe care ii simti ca stau pe un butoi cu pulbere. De ce sa fii tu scanteia care-i arunca in aer?

Horoscop 18 octombrie 2014- Rac
Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Horoscop 18 octombrie 2014- Leu
Oboseala isi spune cuvantul. Esti epuizat pe ultima suta de metri a unei activitati pentru care ti-ai consumat toate resursele. In loc sa tragi tare ca sa termini ceea ce se apropie de sfarsit, ai nevoie de o pauza, pentru a-ti aduna fortele. E chiar recomandabil sa te detasezi de miezul actiunii, chiar acum la final, pentru ca vei descoperi unele aspecte pe care nu le-ai fi vazut daca ai fi ramas concentrat la problema respectiva. De pe margine, fara stres, observi la timp ce ai scapat din vedere ca sa remediezi totul inainte de a pune punct.

Horoscop 18 octombrie 2014 – Fecioara
Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale. Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top