Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Horoscop 16 august 2015

Horoscop 16 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 16 august 2015 – Berbec

Felul in care te privesti pe tine insuti depinde de comportamentul celor din jur fata de tine. Daca lumea te inconjoara cu bucurie, si tu te simti mai bine in pielea ta, pentru ca vezi in ochii lor o oglinda care te prezinta pe tine. Daca insa observi cea mai mica urma de negativism, de suspiciune sau de critica la adresa ta, incepi sa-ti pui tot felul de intrebari si sa te supui unui proces sever de constiinta cu privire la valoarea ta. Nu meriti asemenea tratament, pentru ca nu ai cum sa fii placut in ochii tuturor, oricat te-ai stradui, deci iubeste-te asa cum esti, fara sa asculti parerile altora.

Horoscop 16 august 2015 – Taur

Azi apesi pe butonul de pauza si te bucuri din plin de lucrurile simple si usoare pe care viata ti le ofera din belsug. Bine faci, e o decizie inteleapta de a te detasa de miezul agitatiei de zi cu zi, pentru ca ai nevoie, din cand in cand, si de vacanta. Fa orice altceva care sa-ti distraga atentia de la preocuparile mai grave ale acestei perioade si nu te gandi nicio clipa la ceea ce lipseste. Scoate in lumina multele motive de bucurie si veselie de care ai parte, fie ca e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afara, de o ora de sport, pentru ca efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viata.

Horoscop 16 august 2015 – Gemeni

Esti intr-un moment de cumpana cand pui foarte serios in balanta etapele anterioare ale unei actiuni si sensul spre care trebuie sa mergi de acum inainte. Esti la mijloc intre trecut si viitor, dar ai starea potrivita sa intelegi situatia cat se poate de obiectiv si de limpede, fara a te lasa influentat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce iti spun altii ca se poate intampla de acum inainte. Singur vei lua decizia finala, deci nu pleca urechea la cei care incearca sa te impresioneze. Ai invatat din trecut, te poti elibera cu intelepciune de cele traite, ca sa nu cari dupa tine un balast emotional de care nu mai ai nevoie.

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege animalul preferat din imagine si vezi ce spune despre personalitatea ta!

Horoscop 16 august 2015 – Rac

E o placere sa te apleci asupra celor mici, pentru ca se stie ca tu ai o relatie cu totul speciala cu copiii. Azi ii vezi pe copii cat de avizi asculta povestile tale, cat de mult asteapta sa le vorbesti, deci deschide-ti sufletul si vorbeste-le pentru ca ai multe sa le impartasesti. O activitate in stransa legatura cu copiii ti se pregateste de minune, pentru ca ii inspiri pe cei mici si ii ajuti sa se manifeste liberi. Ei vad in tine acel suflet inocent si pur pe care il ai si rezoneaza perfect cu tine. Ai putea fi un dascal ideal, pentru ca intelegi cel mai usor sufletul de copil. In fond si tu ai un suflet nevinovat de copil in adancul tau…

Horoscop 16 august 2015 – Leu

Cu unii oameni nu te poti purta brutal, ci trebuie sa-i menajezi ca si cum ar fi niste flori. E vorba de cei dragi, de copii, de femei sensibile, ca atare lasa atitudinea agresiva care te incearca si fii delicat. Chiar daca nu e genul tau sa fii asa, e compromisul care si se cere acum pentru a fi pe placul unora mai fragili din fire. Opreste-ti cuvintele impulsive, controleaza-ti nervii si fii bland si bun. Ai sa primesti din partea celuilalt un zambet cald care iti va topi inima instantaneu, descoperind ca, intr-adevar, aceasta era atitudinea cea mai buna pentru a-i arata celuilalt ca iti pasa.

Horoscop 16 august 2015 – Fecioara

Inima te cheama in alta parte, atras de dor, de iubire, de nostalgii puternice. Poate cineva drag tie nu poate fi acum langa tine si incerci sa mai reduci distantele stand ore in sir la telefon sau trimitandu-i mesaje de afectiune pe toate caile accesibile. Daca ai ocazia de a calatori, ai sansa de a trece printr-un loc cu o incarcatura emotionala aparte, de parca tanjeai sa ajungi din nou pe acolo sau visai sa treci vreodata prin acel spatiu caruia ii acorzi semnificatii deosebite. Te vei intoarce acasa fericit pentru ca ti-ai implinit visul!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top