Connect with us

Revistateo.ro

horoscop

Stiri

Horoscop 15 septembrie 2015

Horoscop 15 septembrie 2015. Uite ce îti rezerva astrele!

Horoscop 15 septembrie 2015 – Berbec

Felul in care te judeca lumea poate fi util, uneori, deci nu-i privi pe cei din jur ca pe niste critici severi, ci ca pe niste oglinzi realiste care arata cum esti. Ai putea lua unele masuri foarte bune daca ai asculta ceea ce spun ceilalti despre tine, pentru ca nu te poti vedea foarte limpede pe tine insuti. Daca afli ce gandesc sau ce spun companionii tai, ai putea sa te schimbi in bine, deci pleaca urechea si la critici, pentru ca sunt sincere si juste. Nimeni nu te critica din rautate, ci pentru ca iti vrea binele, deci asculta-i si urmeaza-le sfaturile. Vei deveni mai bun!

Horoscop 15 septembrie 2015 – Taur

Ceea ce aveai in plan pentru azi nu iese conform planurilor din cauza unei interventii nedorite din partea unui musafir nepoftit. Se baga unde nu-i fierbe oala si strica ceea ce faci tu, dar poate nu e chiar un esec total, ci doar o amanare a rezultatelor visate. Nu te supara pe cel care ti-a stricat tie treburile, ci incearca sa intelegi care e adevaratul sau caracter, pentru ca e un moment bun sa descoperi realitatea! Uneori, un astfel de hop are si o componenta pozitiva, fiind necesar ca sa descoperi un adevar care era bine ascuns in spatele unor aparente false. Vezi lucrurile asa cum sunt si ia masuri de urgenta!

CITESTE SI: Top 4 zodii care NU STIU SA IUBEASCA

CITESTE SI: Top 4 zodii care iti spun TE IUBESC doar cand au nevoie de BANI

Horoscop 15 septembrie 2015 – Gemeni

Te bazezi pe persoana iubita intru totul, aproape ca depinzi de ea, dand astfel dovada de o imensa incredere in ceea ce spune, face sau ofera. Stii ca si el pune accent pe ajutorul tau, si el are nevoie de compania ta in tot ce face, dar la tine a devenit un fel de sevraj, de parca nu ai putea sta o zi fara cel drag aproape. Azi resimti o energie noua in relatia voastra, ca si cum v-ati apropiat si mai mult, relatia s-a legat si mai profund, semn ca ati depasit cu bine o serie de lectii si acum, va cunoasteti mai bine unul pe altul. Formati un tandem foarte inchegat ce isi va arata de acum de multe ori puterea!

Horoscop 15 septembrie 2015 – Rac

Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi… Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti, ci arata-te dispus sa incerci si alte solutii, poate mult mai bune decat cele la care te gandeai.

Horoscop 15 septembrie 2015 – Leu

Nu te grabi sa extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui raspuns care, la prima vedere, te dezamageste. E posibil ca dupa o vreme sa mai apara informatii care sa repare situatia de acum, incat vei regreta ca te-ai pripit in concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aseza pe teren sigur, ca atare, in cazul problemei care te framanta acum nu se poate spune ca ai ajuns inca la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs ca in final sa primesti exact rezolvarea cuvenita. Mai ai rabdare inainte de a spune ce crezi despre aceasta situatie.

Horoscop 15 septembrie 2015 – Fecioara

Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

Pagini: 1 2

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top