Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 26 septembrie

Stiri

Horoscop 15 septembrie

Horoscop 15 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 15.09.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 15 septembrie 2014- Berbec
Priveste un pic inapoi, cu luni in urma, pentru ca ai primit atunci o informatie pe care o poti valorifica abia acum. Te-ai intalnit cu o persoana care ti-a promis ca te va ajuta la nevoie, dar nu ai avut ocazia sa apelezi la ea. E vremea sa cauti prin vechile carti de vizita, prin fostele contacte, prin informatiile stocate in memorie pentru a scoate la iveala exact cheia problemei tale de acum. Foloseste-o cu incredere, pentru ca e un sfat bine documentat de la o persoana cu experienta de la care iata, ai avut ceva de castigat sau de invatat. Totul a avut rost, chiar daca nu l-ai inteles la vremea respectiva, ci abia azi.

Horoscop 15 septembrie 2014- Taur
Nu incerca sa le faci pe toate singur, ci apeleaza de fiecare data la cei pregatiti special pentru a interveni in diversele situatii cu care te confrunti. S-au inventat atatea meserii la ai caror reprezentanti poti apela la nevoie, fara sa incerci tu sa le faci pe toate, mai ales daca nu ai cunostinte solide in domeniu. Profita de experienta celor care cu asta se ocupa zi de zi, fara sa incerci sa-i inlocuiesti cu propriile tale experimente. Nu le stii chiar pe toate, deci cheama expertii sa-ti rezolve problema mult mai repede si mai bine.

Horoscop 15 septembrie 2014- Gemeni
Muncesti cu pasiune, pentru ca te ocupi de un proiect care are si implicatii financiare excelente, dar si un sentiment de satisfactie interioara. Cand lucrezi cu placere, e clar ca si rezultatele vor fi grozave, de aceea tragi tare, convins ca ceea ce te asteapta la final va aduce fericire in suflet, dar si bani in cont. Merita efortul, oricat de greu poate parea, si cum esti suficient de bine motivat, nu conteaza cat va mai dura pana se vor vedea efectele. Important e ca ai garantia ca la capat te asteapta ceva minunat!

Horoscop 15 septembrie 2014- Rac
Unii se joaca prea mult cu emotiile tale, dar nu trebuie sa te superi! Asa e firea lor, mai jucausa, mai distrata, fara sa-si dea seama cat de serios privesti tu chestiunile de suflet. Tu nu te joci nici cu iubirea, nici cu declaratiile de dragoste, nici cu gesturile de prietenie, pentru ca nu ai vrea sa fie gresit interpretate. Cand promiti ceva cuiva drag, tu chiar te tii de cuvant, dar altii uita sa-si duca la indeplinire promisiunile. Incearca sa privesti cu umor atitudinea lor, nu pune la suflet vorbele frumoase si lingusitoare si nici nu crede tot ce auzi, chiar daca iti face placere.

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top