Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 10 septembrie

Stiri

Horoscop 10 septembrie

Horoscop 10 septembrie 2014- Citeste Horoscopul din 29.08.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 10 septembrie 2014- Berbec
Ai trecut candva printr-o situatie pe care nu ai inteles-o la vremea respectiva incat credeai ca n-a avut nici un rost, dar iata ca sensul ei abia acum se arata, semn ca nimic nu e intamplator in viata. Trebuia sa se intample, trebuia sa treci prin acel moment ca acum, dupa atata vreme, sa culegi roadele acelor evenimente. Chiar daca uneori efectele pozitive ale unei intamplari nu sunt imediate, vine o zi cand, privind inapoi, iti dai seama ca atunci, in trecut, a pornit totul si daca n-ar fi fost acele evenimente, nici cele de azi nu ar mai fi avut loc. Priveste spre trecut cu recunostinta!

Horoscop 10 septembrie 2014- Taur
Stai cu ochii si urechile indreptate la persoana care apare azi in calea ta, pentru ca se va dovedi a fi un exemplu demn de urmat. Cariera ta poate cunoaste un punct de apogeu, ce are la baza o lectie primita de la cei mai intelepti, mai experimentati, care au trecut deja prin situatia in care te afli. Ai multe de invatat de la acel om, ba chiar e o onoare sa te afli in compania sa si sa-ti impartaseasca din ceea ce stie. Tine minte povetele sale, informatiile pe care ti le ofera, experienta pe care o expune acum prin exemplu personal, deoarece vei deveni si tu ca el, candva!

Horoscop 10 septembrie 2014- Gemeni
Abia astepti ca planurile care se prefigureaza acum la orizont sa devina realitate, pentru ca suna foarte promitator. De aceea te implici trup si suflet, cu pasiune si cu sperante mari, convins ca totul va iesi excelent in cele din urma. Rabdare e, resurse pentru a construi ceea ce visezi ai din belsug, deci e doar o chestiune de timp si de efort pana vei ajunge la capat. Daca exista ceva de care sa te agati, care sa te motiveze si sa te traga in sus si daca mai e si ceva de castigat, nimic nu te va opri si nu-ti va taia avantul, deci profita din plin de ambitia si energia pozitiva care te cuprinde. Cat timp interesul ramane viu si cheful la cote maxime, rezultatele nu sunt prea departe!

Horoscop 10 septembrie 2014- Rac
Ceva iti spune ca, in spatele unor aparente, s-ar mai afla si altceva, de aceea ar fi bine sa amani marile decizii pe altadata, ca sa te informezi mai bine. S-ar putea sa apara de undeva o informatie contradictorie care sa dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori sa ceri detalii din mai multe surse, ca sa te convingi ca toate converg in aceeasi directie si nu se bat cap in cap, ori sa ai si un plan de rezerva oricand la indemana. Daca ai luat acum o decizie, s-ar putea sa descoperi, mai tarziu, ca exista si alta, poate si mai buna, deci ce-ar fi sa nu pui punct final inca?

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. maria postolache

    2014-09-09T12:38:45+03:00 at 2014-09-09T12:38:45+03:00

    da sant deacord sa primesc orice comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top