Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 10 mai 2015

Stiri

Horoscop 10 mai 2015

Horoscop 10 mai 2015 – Berbec
Simti ca nu poti gandi limpede in miezul evenimentelor agitate din ultima perioada, de aceea cauti un loc doar al tau departe de lumea dezlantuita in care sa te reculegi si sa acorzi mai multa atentie propriului eu. Se vede ca nu esti in cea mai buna forma emotionala, incat tot ce ti-ai dori azi e sa fii lasat in pace cu gandurile tale. Preferi singuratatea, iar cei care tin la tine iti vor respecta dorinta de izolare chiar daca nu o inteleg. In linistea lasata, obtii starea de pace si calm de care aveai nevoie pentru a face ordine printre ganduri si sentimente.

CITESTE SI: UITE CE SPUNE FORMA BUZELOR DESPRE TINE

Horoscop 10 mai 2015 – Taur
Ti-e dor de soare, de mare, de caldura, de „ieseala” si profiti de orice ocazie de evadare din mediul obisnuit intr-o zona unde aceste dorinte ar putea fi indeplinite. Este o zi perfecta pentru o calatorie, pentru o drumetie prin imprejurimi, pentru o escapada prin paduri, cu atat mai mult daca si vremea e prielnica. Ai ocazia de a te simti bine pe oriunde ai trece, pentru ca ai un tonus bun, o stare psihica excelenta si un chef grozav de distractie. Vestile care sosesc de departe, din alte localitati, suna excelent si simti nevoia sa sarbatoresti ceea ce afli alaturi de cei dragi.

Horoscop 10 mai 2015 – Gemeni
Esti decis sa pui punct aici unei actiuni pe care o consideri ratata, dar nu inca! Vine un stimulent suficient de puternic ce te obliga sa te mai gandesti odata inainte de a-i spune adio, semn ca se mai poate face ceva. Nu te grabi sa renunti, poate mai exista o cale de iesire din impas, iar solutia poate sosi de la persoane mult mai dinamice si mai optimiste decat tine. Daca acea motivatie vine de undeva, vei reusi sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca acum crezi din nou ca exista o speranta! Nu te opri, chiar daca acum iti lipseste energia si curajul, si cere ajutor!

Horoscop 10 mai 2015 – Rac
In familie au loc evenimentele cele mai placute ce devin sursa ta principala de energie pentru a merge mai departe, pentru a-ti reincarca bateriile. Doar pentru cei dragi capeti acum mai mult curaj sa pornesti intr-o directie complet noua catre care ei te indeamna sa mergi. De dragul lor, devii dintr-o data mult mai activ, mai implicat, mai dornic de schimbare, si faci tot ce-ti sta in putinta sa inaintezi spre ceea ce-si doresc ei mai mult. Nimic nu ti se pare mai motivant decat fericirea celor drag si cum nu poti sa-i dezamagesti batand in retragere, iei fraiele si faci ceva pe placul lor!

Horoscop 10 mai 2015 – Leu
Esti fericit datorita senzatiilor frumoase si vii cuibarite in inima ta, iar azi poti sa spui cu entuziasm si incredere ca iubirea este tot ce ai mai de pret pe lume. Totul graviteaza azi in jurul inimii tale: daruiesti si primesti iubire, te dedici celor dragi iar ei te inconjoara cu aceeasi caldura. Tot ce se naste din iubire te implineste, te face sa stralucesti, ca atare bucura-te de toate formele sub care acest sentiment se poate manifesta azi in lumea ta. Indiferent spre ce iti indrepti sentimentele, ca e vorba de oameni, de preocupari, de obiecte sau de locuri, tot ce este legat de tinta iubirii tale este trait la intensitate maxima si cu satisfactii majore.

Horoscop 10 mai 2015 – Fecioara
Daca unele lucruri n-au iesit tocmai bine in viata ta, nu trebuie sa te tot cramponezi de ele iar si iar si sa treci in revista. Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca data viitoare sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are si el un rol in viitoarele tale succese. Pesemne ca nu-ti era dat sa primesti acel lucru, nu era pentru tine sau nu era bun pentru ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ceea ce are de oferit viata in schimbul acelui aspect pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun caci legea compensatiei exista!

Horoscop 10 mai 2015 – Balanta
Banii pe care ii ai la dispozitie nu trebuie risipiti pe lucruri inutile, ci trebuie sa dai dovada de economie si de spirit practic si administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru platile care se afla pe rol. Se apropie un moment in care vei avea mare nevoie de niste bani pentru a-i investi in confortul casnic, deci, daca ceilalti membri ai familiei vor sa faca tot felul de cumparaturi aiurea, invata sa-i mai si refuzi sau sa-i mai amani, pentru ca nu acum este timpul potrivit pentru dorintele lor. Banii de acum trebuie pastrati pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curand si de care are nevoie toata lumea din casa.

Horoscop 10 mai 2015 – Scorpion
Cand unul se ridica, altul coboara si aceasta va fi si tendinta actiunilor de pe parcursul acestei zile. Numai de tine depinde din ce tabara faci parte, deoarece poti trece prin situatii din ambele sensuri: si in sus, si in jos, si inainte, si inapoi. Daca tu faci parte dintre favoritii acestei zile, incearca sa nu te gandesti la ce simte invinsul, ci bucura-te cu toata inima doar de succesul tau, fara sa te gandesti ca ar fi vreo urma de egoism aici. Ai tot dreptul sa fii fericit! Altul nu ar avea aceeasi compasiune pentru tine daca, din nefericire, ai fi tu pe talerul coborat al balantei, ca atare simte-te bine acolo sus unde esti si profita de sansa ta!

Horoscop 10 mai 2015 – Sagetator
Primesti o veste destul de abrupta care te obliga sa schimbi rapid sensul unei actiuni. E ca un ordin venit de sus caruia nu i te poti opune, de fapt nici nu vrei, deci lasi repede deoparte tot ce faceai inainte si schimbi imediat macazul. Ca vrei sau ca nu vrei sa faci aceasta modificare de strategie – desi sigur o vrei – intr-o zi vei fi multumit ca ai fost pe faza si nu ai amanat decizia, pentru ca reactiile prompte sunt si cele mai bune in situatia de fata. Esti un as in astfel de momente, deoarece nu te cramponezi de o uncia directie nici din comoditate, nici din teama, si, daca ti se ofera o alta cale, reconfigurezi imediat traseul, exact ca la GPS.

Horoscop 10 mai 2015 – Capricorn
Stai captiv intr-o zona care nu mai aduce nimic nou iar sansele bune trec pe langa tine fara a le valorifica si asta doar de teama schimbarii care te copleseste. Poate ca ai fi tu o fire mai conservatoare si mai prudenta de obicei, dar sunt momente in care e nevoie de ceva mai multa flexibilitate, ca cel de azi! Nu te tine cu dintii de o idee sau de o stare de lucruri, pentru ca rigiditatea nu te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Aceasta atitudine poate iti inspira tie, pe moment, siguranta si incredere, dar nu te lasa sa evoluezi. Ar fi bine sa pleci urechea si la parerile complet diferite de cele in care crezi cu tarie si sa le preiei din zbor!

Horoscop 10 mai 2015- Varsator
Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm si pasiune, pentru ca se vede ca iubesti viata si oamenii si nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi. Spui da oriunde te-ai duce, razi, glumesti, te distrezi, iar aceasta atitudine joviala si optimista devine sursa ta de energie pentru ceea ce va urma de acum inainte. Consideri ca nu are rost sa te cramponezi de ceea ce-ti lipseste, ci dimpotriva, scoti si mai mult in evidenta ceea ce ai din belsug si sustii ceea ce vrei sa obtii. De investitia ta de energie depinde ceea ce vei primi incepand de maine!

Horoscop 10 mai 2015- Pesti
Stai ca pe ghimpi de cateva zile, dar mult asteptata veste buna apare cand nici nu mai credeai ca este posibil sa se intample. Ai tot stat concentrat si stresat cu ochii la usa sau cu urechea la telefon, sperand sa se iveasca ceva, si iata ca rabdarea ta este rasplatita din plin de ceea ce afli chiar azi. Ti s-a promis mai demult acest moment, dar a durat atat de mult incat aproape ca ii luasesi complet gandul, dar niciodata nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Finalmente totul capata o alta lumina si iti recapeti optimismul, vazand cu ochii tai ca succesul respectiv este din ce in ce mai aproape de tine.

Horoscop 10 mai 2015 oferit de Acvaria.com

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top