Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE

Stiri

HOROSCOP 1 NOIEMBRIE

Horoscop 1 noiembrie 2014- Citeste Horoscopul din 1.11.2014 pentru toate zodiile

Horoscop 1 noiembrie 2014- Berbec
Se creeaza o atmosfera foarte vesela acolo unde esti tu, pentru ca gasesti de fiecare data un cuvant potrivit pentru oricine pentru a-l face sa se simta bine in compania ta. O gluma, un compliment, o remarca inteligenta sunt armele tale cele mai eficiente pentru a-ti asigura succesul in orice mediu, iar azi ai sansa de a-ti mari cercul de prieteni sau de admiratori tocmai datorita acestui spirit jucaus si jovial pe care il abordezi in fata oricui. Chiar si cu cei pe care nu-i cunosti te comporti amuzant si amabil, ceea ce atrage atentia asupra ta odata in plus.

Horoscop 1 noiembrie 2014- Taur
Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a sta de vorba pe indelete si a pune tara la cale in familie. Chiar daca ai putea spune ca e o zi dedicata rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocari, asa ca tine, vei descoperi cat de multe lucruri se pot face cand nimic urgent sau stresant nu te preseaza de la spate. Ocupa-te de acele lucruri care stateau pe loc de la o vreme, pentru ca aveti cu totii starea necesara de a le analiza la bani marunti si a descoperi eventualele nereguli. Nu grabi cu nimic lucrurile, multumeste-te cu monotonia!
CITEȘTE ȘI: HOROSCOP 2 NOIEMBIRE

Horoscop 1 noiembrie 2014- Gemeni
Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni. Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac. Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta. Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.

CITESTE SI: HOROSCOP LUNA NOIEMBRIE 2014

Horoscop 1 noiembrie 2014- Rac
Va fi greu sa te imparti intre cele doua planuri carora le acorzi la fel de multa importanta. Pe de o parte, ai dori sa iesi in lume, sa socializezi, sa-ti faci noi prieteni – iar ocazii ar fi destule pe parcursul zilei – dar, pe de alta parte, parca ti-ai dori sa stai mai mult cu familia, care are nevoie de prezenta ta. Exista o solutie optima: ia-ti familia si iesiti impreuna undeva, pentru ca asa ai sa petreci ore superbe alaturi de copii, parinti sau partenerul de viata, dar in acelasi timp ai sansa de a intalni si o multime de cunostinte cu care sa stai de vorba.

Horoscop 1 noiembrie 2014- Leu
Te-ai decis sa faci ordine in viata ta si primul pas e sa privesti mult mai sincer relatiile tale cu ceilalti. Ai descoperit ca ai in preajma multi prieteni falsi, oameni care ti se baga pe sub piele apeland la tertipuri incorecte, si bine faci ca vrei sa-i mai cerni! Mergi mai departe in acest proces de eliberare de minciuna, da-i afara din viata ta pe cei care doar profita de bunatatea ta, pentru ca nu ai nevoie de ei. Chiar cu riscul de a ramane doar cu o mana de prieteni alaturi, macar acestia sunt adevarati si te poti baza pe ei la nevoie. Restul sunt simple cunostinte de care te poti lipsi chiar de azi!

Horoscop 1 noiembrie 2014 – Fecioara
Ar fi bine sa stai putin pe loc, inainte de a porni acel plan pe care l-ai pregatit deja pentru zilele viitoare. O zi de repaus, in care sa analizezi la rece planurile facute, ar fi de folos, pentru a descoperi aspecte care ti-au scapat din vedere. Mai mult, daca asculti si parerile si sfaturile altora despre acelasi subiect, ai primi o multime de informatii pretioase care vor juca un rol la rezolvarea problemei care te preocupa. Sfatul zilei este urmatorul: stai si asculta, pentru ca nu le stii, deocamdata, chiar pe toate, dar poti afla detalii interesante!

CITESTE IN CONTINUARE IN PAGINA 2 (DREAPTA JOS)

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Dragomir Cristina

    2014-10-31T14:14:09+02:00 at 2014-10-31T14:14:09+02:00

    e de rau la gemeni 🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top