Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOP 1 IUNIE: Cum arată copilul din tine, după zodia ta

HOROSCOP 1 IUNIE: Cum arată copilul din tine

BERBEC
Ești un copil foarte năzdrăvan. Nu stai locului niciodată și vrei să știi mereu totul. Așa erai în urmă cu ceva ani și ți-ai păstrat această latură de rebel închipuit, cu sau fără cauză.

TAUR
Pentru tine jocul de-a mama și de-a tata este unul foarte serios. Încă din copilărie visai la o familie frumoasă și numeroasă, la o casă cu grădină, pentru că, da, ești o persoană tradiționalistă și asta nu e deloc rău.

CITEȘTE ȘI: CE NOROC AI ÎN DRAGOSTE, ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA OCHILOR
GEMENI
Te superi rapid când pierzi un joc și de multe ori recurgi la trișare. Atunci când ești prins cu mâța-n sac, dispari brusc din peisaj sau găsești argumente de stă mâța din sac în coadă ca să te scoți.

RAC
Deși ai o latură plângăcioasă mai accentuată, simțindu-te mereu respins de ceilalți, te poți integra foarte bine în orice colectiv, mai ales când vine vorba de jocuri în echipă.

LEU
Pentru tine jocul este creativ. Nu îți place să te joci ca ceilalți copii ci să inventezi tu jocuri noi. Leii au această latură creativă și la maturitate, care le poate aduce probleme de integrare socială.

FECIOARĂ
Te visezi chiar și acum vreo prințesă războinică sau vreun dragon care se luptă pentru supremația teritorială. Personajele de basm și miturile ori legendele înseamnă pentru tine adevărata copilărie.

BALANȚĂ
Ești o persoană exploratoare. Îți bagi nasul peste tot, iar atunci când faci o boacănă știi cum să te ascunzi.

SCORPION
Nu ești un fan al jocurilor. Mai degrabă te pasionează lucrurile pentru oamenii mari. Încă de mic copil te preocupa ce se află în spatele casetofonului și scoteai banda dintr-o casetă înșirând-o prin toată casa.

SĂGETĂTOR
Când erai mic, îți doreai să fii mare. Acum că ești mare, vrei să devii iar mic. E oarecum normal, mai ales la zodia ta. Te jucai și cu păpușile dar te puteai integra foarte bine și în grupurile de băieți. Acum că ești o persoană matură, lucrurile stau la fel. Ba, dimpotrivă: te înțelegi mult mai bine cu băieții decât cu fetele.

CAPRICORN
Ești un copil care trăiește cu spiritul de învingător. Îți place foarte mult să faci sport, atât de echipă cât și individual. Țelurile tale sunt mai presus decât orice joculeț pe calculator sau în cartier. Chiar și în ziua de azi.

VĂRSĂTOR
Dacă cineva te vede desenând tot felul de lucruri abstracte, nu ar trebui să se mire. Asta vine din copilărie. Micul artist din tine își face simțită prezența deseori.

PEȘTI
Ești omul corectitudinii când vine vorba despre jocul în echipă. Îți este ușor să recunoști dacă ai câștigat pentru că ai trișat, o faci cu seninătate. Ca un copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top