Connect with us

Revistateo.ro

Grigore Lese concerteaza maine seara la Ateneul Roman

Inedit

Grigore Lese concerteaza maine seara la Ateneul Roman

Maine seara, pe 13 mai, Grigore Lese va sustine un concert deosebit in cadrul Ateneului Roman din Capitala, un spectacol incarcat de traditii muzicale si emotii intalnite la hotar de anotimpuri, in ziua de Tudorusale. Evenimentul va fi cu atat mai special cu cat se va bucura de prezenta Ansamblului Archaeus dirijat de Liviu Danceanu, acompaniat de Nicolae Licaret la orga.

Concertul va fi un adevarat spectacol al bucuriei, al reinvierii naturii, pus in scena in cadrul unui concept muzical nou. Ecouri stravechi, imbinate armonios cu sonoritati clasice, contemporane, vor aduce la viata cantece de sarbatoare, intr-o “atmosfera de meditatie asupra vietii si a destinelor umane. Va fi o poveste inepuizabila a sunetelor, prilej de impacare cu lumea, care indeamna la destainuiri de sensibilitati ascunse. Muzicile trebuie implinite pentru a ne dezmierda sufletul si pentru a-l apara de pravalirea in desertaciunea din fiecare zi.” dupa cum insusi Grigore Lese povesteste.

Accesul in sala de eveniment va avea loc incepand cu ora 18:00, spectacolul fiind programat sa inceapa la ora 19:00. In zona de concert nu va fi permis accesul cu aparate foto profesionale sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, nu este incurajata prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid, indiferent de varsta.

Cei care nu au apucat inca sa-si cumpere bilete, mai au o sansa, acestea fiind disponibile in continuare la preturi cuprinse intre 70 si 250 de lei, in numar limitat, pe www.iabilet.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si casa de bilete a Salii Palatului. Maine seara, in limita locurilor disponibile, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in Ateneul Roman.

1 Comment

1 Comment

  1. Marcela Glavan

    2014-05-13T12:58:51+03:00 at 2014-05-13T12:58:51+03:00

    Asta da!!!Grigore Lese este un mare artist,sensibil,deosebit….la inceputul emisiunilor,Teo l-a invitat…n-ar fi rau sa repete invitatia…Mai tineti minte-nici nu-i demult-emisiunile lui superbe de pe TVR?Cand gasea,numai el stie cum,oameni minunati,desprinsi parca din povesti…niste locuri superbe,mamaiute cu ochi superbi albastrii si curati si nenici la fel…Petre Tutea zicea ca,daca moare ultimul taran,suntem ai nimanui-disparem!!!Si nu-i departe momentul,din pacate!!Bravo Grigore Lese…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top