Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Glume care nu se fac, în funcție de zodie

Glume care nu se fac, în funcție de zodie:

BERBEC
Nu face niciodată glume pe seama meseriei unui Berbec, deoarece acesta este convins că își face bine treaba, și, adevărul este că pune trup și suflet în tot ceea ce face.

TAUR
Niciodată să nu glumești pe teama performanțelor sexuale ale nativului Taur. Este foarte sensibil la astfel de ”miștouri” mai ales că debordează de pasiune și sexualitate mai mereu.

CITESTE HOROSCOPUL LUNII APRILIE

CITESTE SI: HOROSCOP INDIAN – Previziuni pentru primavara 2016

GEMENI
Gemenii vor mereu să fie lideri și au foarte multe idei pe care le pot pune în practică, însă niciodată de unii singuri. Nu face glume pe seama ideilor năstrușnice ale acestora, deoarece pe viitor se vor dovedi a fi profitabile.

RAC
Nativul Rac este sensibil aproape la orice glumă și tinde să ia lucrurile personal. Este de preferat să nu faci în general glume cu persoanele născute sub această zodie.

LEU
În momentul în care glumești pe seama supremației sale și îi arăți prin ceva haios că greșește foarte mult crezându-se buricul pământului, leul va intra imediat în depresie.

FECIOARĂ
Fecioarele nu suportă când cineva le pune la îndoială inteligența prin glumițe sau se iau de aspectul lor fizic. Acestea pot deveni atât de tăioase în a replica încât cel care face glume va regreta de 10 ori.

BALANȚĂ
La fel ca și Fecioarele, nici Balanțele nu suportă să le fie sfidată inteligența și nu acceptă nici apropourile de duzină despre aspectul fizic.

SCORPION
Scorpionul nu suportă glumele pe care le face și el celorlalți: toate glumele pe care un Scorpion le face cu alții, uneori cu rea intenție, nu sunt bine primite dacă vin din altă parte.

SĂGETĂTOR
Nu te juca cu sentimentele unui Săgetător și nu îl ține în șah cu glume amoroase. Dacă ai ceva serios să îi transmiți, spune-i din prima. Săgetătorii nu rezistă la flirturi, oricât ar fi de nevinovate.

CAPRICORN
Capricornul urăște ca lumea să îl considere un ”papă-lapte” doar pentru că are o fire introvertită. Felul lui rece de a socializa nu justifică etichetele răutăcioase care i se pun adesea.

VĂRSĂTOR
Dacă râzi de kilogramele acumulate în plus ale unui Vărsător sau, în general de silueta acestuia, îl vei pierde ca prieten. Silueta este punctul sensibil față de care nu se admit glume.

PEȘTI
La fel ca și Săgetătorul, nativul Pește nu va reacționa pozitiv la glumele cu tentă erotică sau amoroasă care nu se concretizează în ceva anume. Nu te juca cu sentimentele unui Pește, te vei arde cu focul!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top