Connect with us

Revistateo.ro

Giani Kiriță a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului său

Exatlon

Giani Kiriță a vorbit despre problemele de sănătate ale fiului său

Giani Kiriță a trecut prin momente mai grele după ce fiul lui a fost operat. Este foarte apropiat de familie, iar ăn timpul concursului Exatlon, a vorbit mult depre cei doi copii ai săi, Roxana și MArco. Fiul lui a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. De când a aflat asta, Giani Kiriță s-a gândit la fiul lui și nu i-a mai stat capul la competiție. Abia aștepta să se întoarcă acasă pentru a fi alături de fiu său.

S-a aflat acum, la o lună de la Exatlon. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Giani Kiriță

“Mi s-a spus că fiul meu se simțea foarte rău și trebuia operat de urgență! Vă dați seamă că, din acel moment, nu mă mai interesa nimic, cel mai important era să revin în țară și să mă ocup de Marco. Restul era poveste”, a spus Faimosul din echipa Faimoșilor de la Extlon, potrivit wowbiz.

Întors în București, faimosul a mers la spital cu băiatul său. “Imi era greu să accept că la doar 15 ani, copilul meu urma să facă o intervenție chirurgicală, mă durea sufletul, pur și simplu! Însă, asta era, nu aveam ce să fac! Din fericire, după investigații medicale amănunțite, doctorii ne-au dat nouă, părinților, o veste bună! În ciuda faptului că Marco a fost diagnosticat cu o hernie ombilicală periculoasă, nu a fost neapărat nevoie de o operație în acest moment, ci doar de un tratament medicamentos și evitarea efortului”, spus Giani Kiriță potrivit stirilekanald.ro.

CITEȘTE ȘI: Giani Kiriță la Exatlon 2019? Condiția impusă de dinamovist

CITEȘTE ȘI: Giani Kiriță se autodenunță: „Am furat două din camera lui Mister!”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior

Băiatul lui Giani Kiriță trebuie să fie operat la picior. După ce a fost eliminat de la Exatlon, fostul fotbalist a vorbit despre problema pe care o are fiul său în vârstă de 15 ani.

Marco, băiatul lui Giani Kiriță, trebuie să fie operat la picior
Fostul fotbalist își iubește foarte mult copiii. Are o fată, Roxana, și un băiat, Marco. Giani Kiriță mereu vorbea despre ei la Exatlon. A stat patru luni departe de ei atunci când a participat la emisiune. Însă, când i-a revăzut după acele luni în are au fost departe de ei, s-a schimbat.

I-a studiat mai multe minute la rând și nu voia ca ei să mai plece de lângă el. De asemena, după ce a a juns acasă, Giani Kiriță a spus că trebuie să ia o decizie importantă împreună cu fosta lui soție. Este vorba despre fiul lor. Băiatul are o problemă la picior și necesită operație. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top