Connect with us

Revistateo.ro

Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

Star

Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

Abia acum au apărut unele imagini de la înmormântarea Prințesei Diana. Regina Elisabeta a făcut atunci un gest pe care nu l-a mai făcut niciodată. Află ce s-a întâmplat.

Gestul făcut de Regina Elisabeta la sicriul Prințesei Diana! Nu a mai făcut asta niciodată

La șapte zile de la accidentul în care Prințesa Diana și-a pierdut viața, după procesiunea la care au luat parte peste trei milioane de londonezi, sicriul prinșesei a fost plimbat pe stăzile din Londra.

Prințesa Inimilor a foost condusă pe ultimul drum de către Earl Spencer, fratele său, William si Harry, cei doi fii, Charles și Prințul Philip.

În fața Palatului Buckingham, Regina Elisabeta și alte rude au așteptat cortegiul funerar. Când sicriul a ajuns în fața Palatului, Regina Elisabeta a făcut un gest pe care nu îl mai făcuse până atunci. A fost surprinsă plecându-și capul, în semn de respect, în fața Prințesei Diana, care a fost nora ei.

Suveranul britanic nu a mai făcut niciodată acest gest. Asta pentru că, fiind regină, nu trebuie să facă un astfel de lucru.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a a vorbit pentru prima oară despre iubita lui Harry! Discursul ei a uimit întreaga lume

CITEȘTE ȘI: Nunta lui Meghan și Harry. Cuplul, în lacrimi înainte de căsătorie. Ce le-a transmis Regina Elisabeta cu voce tremurândă

CITEȘTE ȘI: Descoperire interesantă despre Regina Elisabeta. Ce legătură are cu România

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Cine a vrut s-o omoare pe Regina Elisabeta a II-a. Detalii în premieră
Amănunte uluitoare ies la iveală în legătură cu persoana Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Aceasta a fost ținta unui atentat terorist în anul 1981, iar dezvăluirile au fost făcute abia acum.

Regina Elisabeta, ținta unui tânăr de 17 ani
Un adolescent cu probleme psihice a vrut s-o omoare pe Regină în timpul unei vizite în Noua Zeelandă, dar poliția locală a păstrat acest secret până în zilele noastre.

Este vorba despre Christopher Lewis care la vremea respectivă avea 17 ani. Acesta a tras un foc de carabină în 14 octombrie 1981 la trecerea convoiului regal în orașul Dunedin din Noua Zeelandă. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top