Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Germania aduce trofeul CUPEI MONDIALE in EUROPA

CUPA MONDIALA A FOST CASTIGATA DE: GERMANIA

Germania – Argentina, LIVE. Finala Cupei Mondiale, Germania – Argentina, va avea loc, duminică, de la ora 22.00, pe Maracana la Rio de Janeiro. Germania învingătoare în faţa Argentinei, cu scorul de 1-0, datorită unul gol marcat de Thomas Muller – acesta este pronosticul bookmakerilor pentru finala Cupei Mondiale, care promite să depăşească toate recordurile în materie de pariuri, se arată într-un material realizat de AFP. O victorie a Germaniei este prezisă şi de motoarele de căutare Google şi Baidu.

Germania – Argentina, LIVE pe gândul. Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat că echipa sa poate câştiga finala Cupei Mondiale în cazul în care îşi va pune în valoarea calităţile la meciul cu Argentina, programat, duminică seară, pe Maracana, informează AFP. Low a mai spus că echipa sa s-a maturizat foarte mult în ultimele luni şi că poate rămâne la un nivel înalt încă mulţi ani de acum înainte.

min 120. Messi execută dezamăgitor o lovitură liberă de la care cei 40.000 de fani argentinieni din tribune aşteptau o minune

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top