Connect with us

Revistateo.ro

fetita

Stiri

FOTO: O fetita de doi ani cu sindromul Down CUCERESTE lumea, dincolo de orice bariera

O fetita de doar doi ani este model pentru hainute de copii, in ciuda faptului ca are sindromul Down. Imaginile sunt dincolo de cuvinte!

O mama curajoasa demonstreaza ca a avea un copil cu sindromul Down nu este sfarsitul lumii. Are o fetita superba, cu ochi albastri si un zambet dragalas, pe care s-a gandit sa o prezinte lumii intregi. A contactat o agentie de modeling, iar fiica ei a devenit un popular model pentru hainute de copii.

VIDEO: Ti se rupe inima! VEZI AICI de ce plange acest bebelus iar mama lui nu mai poate de ras!

CITESTE SI: Sigur iti vor da lacrimile: au facut cea mai EMOTIONANTA sedinta foto, cu bebelusul lor care are o boala fatala…

Mama fetitei spune ca cea mica iubeste sa fie model si se distreaza in fata camerei de fotografiat. Ea spune ca nu simte ca are un copil bolnav, ci doar un copil care are nevoie de iubire.

Mamica ar fi putut sa afle pe timpul sarcinii daca fetita va suferi de sindromul Down, insa a refuzat, pentru ca nu a considerat ca acest lucru ar fi o problema.

Desi a fost greu sa obtina un contract de model pentru cea mica, deoarece agentiile o refuzau, tinand cont ca fetita are sindromul Down, acum are doua contracte, iar copilul a devenit un model popular. Imaginile spun totul!

fetita 3

CITESTE SI: Forma ciudată a capului acestui copil a fost indiciul unei boli crunte

CITESTE SI: Vezi cel mai vechi schelet al unui om cu sindromul Down

fetita 4

fetita 5

fetita 6

Sursa foto: boredpanda.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top