Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Kim Kardashian, DE NERECUNOSCUT pe o nouă copertă incendiară

Stiri

FOTO. Kim Kardashian, DE NERECUNOSCUT pe o nouă copertă incendiară

După ce a pozat ținând pe fund o cupă de șampanie, Kim Kardashian se întoarce și creează din nou furori. De data aceasta, Kim Kardashian nu șochează prin a-și arată anumite părți proeminente ale corpului ci prin faptul că este de nerecunoscut!

Vedeta de reality-show atinge cote incredibile ale glow-ului cu un look care aduce mai degrabă cu vreo cântăreață afro-americană de jazz decât cu o vedetă de televiziune remarcată prin controverse. Chiar Kim Kardashian a postat fotografia pe contul ei de Instagram, împărtășind fanilor coperta pe care va apărea în curând.

CITEȘTE ȘI: DAVID GUETTA VINE LA VARĂ ÎN ROMÂNIA. VEZI UNDE

„Nu mai am răbdare să vedeți cele 30 de fotografii făcute de Steven Klein pentru revista Love”, a declarat Kim pe contul ei de Instagram și a postat o primă poză din revistă, chiar cu coperta, fără nicio ezitare.

FOTO. Kim Kardashian DE NERECUNOSCUT pe o noua coperta incendiara1

Kim a declarat că munca cu Steven Klein, fotograful de la Love, a fost una puțin nebunească. „Să muncesc împreună cu Steven Klein a fost o nebunie”, a scris apoi soția lui Kanye West pe contul ei de Twitter. „Am făcut poze timp de trei zile într-un hotel din Los Angeles, iar într-o zi am muncit până la 4 dimineața”, mai spune entuziasmată vedeta.

Surse foto: foxnews.com, People en espanol

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top