Connect with us

Revistateo.ro

Ele sunt cele mai sexy femei din lume

Inedit

FOTO. Ele sunt cele mai sexy femei din lume

Topul de anul acesta include nume nu tocmai cunoscute publicului larg. Astfel, pe primul loc în topul celor mai sexy femei din lume se află Michelle Keegan, actriţă care a jucat în serialul tv „Coronation Street”, produs de britanici între 2008 şi 20014. La bază manechin, aceasta a reuşit să strângă cele mai multe voturi din partea cititorilor revistei din Marea Britanie, informează non-stop-people.com.

CITEŞTE ŞI: Unul din cei mai sexy cântăreți e din nou burlac!

Câştigătoarea titlului de cea mai sexy femeie de pe mapamond a mai jucat şi în „Ordinary Lies”, produs de BBC. Astfel, Meegan Keeger a reuşit să treacă peste fotomodelul Kendall Jenner, sora vitregă a celebrei Kim Kardashian, care anul acesta a reuşit să ocupe doar a doua poziţie în topul FHM.

Locul trei i-a revenit frumoasei actriţe Jennifer Lawrence, protagonista francizei „Jocurile foamei / The Hunger Games”.

Printre primele 10 cele mai sexy femei alese de britanici se mai regăsesc Kate Upton, Caroline Flack, Ariana Grande, Margot Robbie, Lucy Mecklenburgh, Emilia Clarke şi Kelly Brooke.

Astfel, celebrităţile internaţionale nu au reuşit să-i convingă pe britanici că merită titlul de cele mai sexy femei lume. De exemplu, Britney Spears ocupă locul 12, starleta Kim Kardashian este pe locul 13, frumoasa actriţă din „Modern family”, Sofia Vergara, este pe poziţia cu numărul 17, iar Beyonce este abia pe 19.

Top 100 cele mai sexy femei din lume le cuprinde şi pe Rihanna, care ocupă locul 23, Emma Watson este tocmai pe pozitia 59, în timp ce surpriza topului o reprezintă locul ocupat de Gisele Bündchen, aceasta aflându-se abia pe locul 66. Printre ultimele locuri se mai află şi Angelina Jolie, locul 72, dar şi Jennifer Lopez, care mai gata să nu prindă topul, aceasta aflându-se pe locul 95.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top