Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

FOTO: Cum arată iubita lui Cezar Ouatu

Cezar Ouatu este una dintre vedetele românești care nu vorbesc despre viața lor intimă. Cu toate acestea, jurnaliștii au putut afla cum arată iubita cântărețului. Contratenorul care a uimit o Europă întreagă în anul 2013 s-a logodit cu iubita lui, Andreea, în direct într-o emisiune de televiziune.

Acesta s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie, extrem de emoționat. Emoționată a fost și blonda care i-a cucerit inima definitiv contratenorului. În cele din urmă, aceasta a spus „Da”, ceea ce înseamnă că familiile celor doi se pregătesc deja de nuntă.

CITEȘTE ȘI: FOTO CU IOHANNIS ȘI PAPA FRANCISC

Sursă foto: Captură Antena 1

Sursă foto: Captură Antena 1

Cezar Ouatu este unul dintre cei mai buni interpreți români de operă și pop-operă. A devenit cunoscut după interpretarea super-hit-ului „It s my life”. Acesta a cântat pentru România la Malmo (Suedia), în anul 2013.

Cezar Ouatu provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Florin Ouatu a fost un reputat profesor la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria. Cezar a învățat să cânte la pian încă de la 6 ani, iar vocea sa a uimit de-a lungul timpului milioane de spectatori de operă și fani ai muzicii pop.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top