Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Flavia Mihășan a făcut primele declarații despre sarcină: „Nu mai suntem doi…”

Sfârșitul anului 2018 a venit cu o veste extraordinară pentru fanii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Flavia Mihășan, „vecina” celor prezentatori urmează să devină mamă pentru prima dată, peste numai câteva luni.

Răzvan şi Dani au tot bătut apropouri zilele acestea despre sarcina ei, însă Flavia a preferat să nu vorbească public despre acest eveniment fericit din viața ta. Cei doi s-au chinuit inclusiv să compună versuri ca să o determine să recunoască faptul că este însărcinată.

Așa că Flavia le-a mărturisit azi, fără ocolișuri, că viața sa se va schimba.

„Nu înţeleg de ce nu mă întrebaţi direct. Ba da, sunt”. „Să iei o foaie şi un pix şi să ne explici cum ai făcut să rămâi gravidă”, a glumit Dani.

Câteva minute mai târziu, graviduţa Flavia a mărturisit că și-ar fi vrut gemeni. „Dani, acum, când stăm de vorbă noi doi, nu mai suntem doi. Suntem trei. Aş fi vrut să fim patru, dar suntem doar trei”, a spus Flavia Mihăşan.

După mai multe săptămâni de speculații, una dintre cele mai cunoscute vedete din România a confirmat sarcina.

„De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum și ne-a ales pe noi. 16 săptămâni de sarcină”, a anunțat Flavia pe pagina sa de socializare, iar felicitările nu au întârziat să apară.

După mai mulți ani de relație cu fostul iubit, Flavia s-a despărțit de acesta, apoi a avut o relație de câteva săptămâni cu Codin Maticiuc.

Vedeta Antenei 1 nu este singura care urmează să devină peste numai câteva luni mamă. Andreea Bălan, Mirela Vaida și Simona Gherghe vor deveni din nou mame în următoarele luni. Și fosta prezentatoare TV, Laura Teodoru, urmează să aducă pe lume un băiețel, peste numai câteva luni. Aceasta a făcut anunțul de curând.

Citește și: Fosta prezentatoare TV, Laura Teodoru, este însărcinată

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top