Connect with us

Revistateo.ro

Fiul Mihaelei Rădulescu, îndrăgostit de sport

Star

Fiul Mihaelei Rădulescu, îndrăgostit de sport

Este cunoscut faptul că Mihaela Rădulescu iubește sportul. De asemenea, vedeta are un corp de invidiat, grație antrenamentelor pe care le face. Se pare că și fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a moștenit această iubire față de sport. Adolescentul a fost filmat în timpul unui antrenament. Mama lui este mândră de el. De asemenea, fanii care au văzut acea postare au reacționat imediat. Detaliile despre acest subiect le vei găsi în rândurile de mai jos.

Fiul Mihaelei Rădulescu iubește sportul

Pe o rețea de socializare, Mihaela Rădulescu a postat o filmare cu fiul ei în timp ce se antrena. Este vizibil faptul că adolescentul iubește sportul.

“Acesta este spiritul de weekend. @ayanschwartzey #mama mândră #ayan dragostea mea #antrenament #sport #educație #distracție #super putere #eroul meu”, a scris Mihaela Rădulecu, mândră, pe contul său de pe o rețea de socializare. De asemenea, a și postat un videoclip în care se vede cum fiul său se antrenează.

“Bravo! Trăiește-ți clipa, băiatule!”, “Așa mamă, așa fiu”, “Foarte bine, tinere! Jos pălăria, doamnă!”, “Crește atât de frumos! Are și de unde se inspira, slavă Domnului! Mens sana…”, “Când a crescut așa mare?”, au fost câteva dintre mesajele pe are le-au postat imediat fanii care au văzut postarea Mihaelei Rădulescu.

CITEȘTE ȘI: După 4 ani de relație cu Felix, Mihaela Rădulescu mărturisește asta

CITEȘTE ȘI: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre o perioadă mai delicată din viața sa: ”… n-am putut să mă mișc, aveam vânătăi peste tot!”

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. De-a lungul timpului, a realizat și a prezentat mai multe emisiuni, acestea bucurându-se de un mare succces în România.

În prezent, vedeta de televiziune este într-o relație cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Vedeta este mama unui băiat, Ayan, care s-a născut în timpul căsniciei Mihaelei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu și-a surprins fanii cu postarea de pe o rețea de socializare. Se vede clar că fiul ei, Ayan, iubește sportul. Pasiunea pentru mișcare a moștenit-o de la mama sa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top