Connect with us

Revistateo.ro

Fiul artistei Ileana Ciuculete, gest sfasietor pe Facebook

Star

Fiul artistei Ileana Ciuculete, gest sfasietor pe Facebook

Fiul regretatei artiste Ileana Ciuculete a facut un gest emotionant pe pagina personala de Facebook. Mugurel i-a emotionat pe fanii artistei cu postarea sa.

Vestea disparitiei Ilenei Ciuculete este in continuare greu de acceptat pentru familia artistei cat si pentru colegii ei de breasla. Moartea femeii a provocat o durere cumplita. Cristi si Mugurel sunt profund afectati de pierderea mamei lor. Au trecut doar cateva saptamani de cand si-au inmormantat cea mai draga fiinta.

Cristi Sfetcu a facut un gest emotionant in memoria mamei sale. A postat ca si fotografie de coperta o imagine cu mama sa, semn ca nu o va uita niciodata si ca ea este vie in sufletul celui caruia i-a dat viata.

Fotografia postata de Cristi in memoria mamei sale

Elena Merisoreanu, convinsa ca Ileana Ciuculete nu va fi uitata de sot si de copii

„El (Cornel Gales – n.r.) o s-o pomeneasca, cred, cate zile va avea… Va regreta enorm. Ileana niciodata nu acuza dureri, nu a spus ca-i bolnava si chiar nu era. S-a trezit cu aceasta boala pe care a dus-o pe picioare si a ajuns prea tarziu la spital. E atat de trist ca in acest mare ocean al folclorului romanesc s-a stins o stea a noastra a folclorului. O stiu de cand avea 13 ani, cand a urcat pe scena.

A fost alaturi de familia mea, la toate evenimentele de bucurie, impreuna cu sotul ei. Ileana face parte din sufletul meu. Nu am sa o uit. Am s-o pomenesc in toate rugaciunile. Puiu Codreanu m-a intrebat daca e adevarat.

CITESTE SI: Cum s-a vindecat Dorel Visan de boala care a ucis-o pe Ileana Ciuculete

CITESTE SI: Cornel Gales a dezvaluit ce s-a intamplat, de fapt, cu Ileana Ciuculete

CITESTE SI: De ce si-a ascuns Ileana Ciuculete adevarata varsta – Explicatiile specialistilor

Ileana a fost iubita de colegi foarte dragi, foarte apropiati de ea, chiar daca ne intalneam doar la filmari. (…) Ileana a fost o fericita alaturi de Cornel. Cred ca si rade de noi ca o jelim. A dus o viata frumoasa alaturi de Cornel Gales, sotul ei. Sunt convinsa ca o sa fie primita frumos acolo, sus”, a declarat Merisoreanu pentru Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top