Connect with us

Revistateo.ro

Fiica ei disparuse cu sase luni in urma. Cand a vazut o poza pe Facebook cu tanara, mama acesteia a avut parte de un soc.

Inedit

Fiica ei disparuse de 6 luni. Cand a vazut pe Facebook o poza, mama tinerei a avut parte de un soc

Rosemary Gullett disparuse de 6 luni de acasa. Locuia in Portland, Oregon. Initial se credea ca fata, care avea 14 ani cand a disparut de acasa, a decis sa plece. Insa, dupa ce mama ei a gasit pe Facebook o poza, au inceput sa apara si alte varianate care excludeau decizia fetei de a fugi de acasa.

A vazut pe Facebook poza cu fiica ei, disparuta de 6 luni

Cand fiica ei a disparut de acasa, mama acesteia, Maureen, a facut tot posibilul pentru a o gasi. Desi la inceput politia credea ca a fugit de acasa, cand mama tinerei a gasit pe internet o poza, situatia s-a schimbat. Desi avea o alta infatisare in imaginea gasita de mama ei, femeia era sigura ca este vorba despre Rosemary Gullett. Parul fetei fusese decolorat, dupa care fusese vopsit roscat. In ciuda acestor transformari prin care trecuse tanara, mama ei era sigura ca nu poate fi altcineva decat fiica disparuta.

Astfel, oamenii au inceput sa ia in calcul si varianta unei rapiri. Mama lui Rosemary considera ca acele schimbari ale parului aveau drept scop ascundere indentitatii fetei. Astfel, mama ei si autoritatile au inceput sa creada ca tanara a fost victima traficului de persoane.

Dupa ce a vazut pe internet poza, Maureen a scris un anunt prin care oferea informatii legate de fiica ei si de disparitia acesteia. Totul cu scopul de a-si gasi copila. Oferea chiar si o recompensa de 1.000 de dolari persoanei sau persoanelor care o pot ajuta sa isi gaseasca fata.

La inceputul anului 2017, la Centrul National pentru Copii Disparuti si Exploatati, a fost stearsa inregistrarea referitoare la Rosemary Gullett. Lucrul acesta inseamna ca nu mai este disparuta si, de asemenea, nu se mai afla in pericol.

Multi copii devin victime ale traficului de persoane. Acestia sunt exploatati si sunt obligati sa lucreze in conditii si in locuri greu de imaginat.

Sursa foto: snopes.com

Articole pe aceeasi tema:

Medicii i-au implatat corne unui copil pentru a-l scapa de semnul din nastere de pe frunte

O fata de 12 ani a murit din cauza substantelor emanate de deodorant

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top