Connect with us

Revistateo.ro

Field Agent, aplicaţia care îţi dă bani pentru diferite misiuni

Stiri

Field Agent, aplicaţia care îţi dă bani pentru diferite misiuni

Aplicaţia este gândită de compania cu acelaşi nume şi presupune colectarea de informaţii din piaţă, în timp real, concept cunoscut sub numele de crowdsourcing. Astfel, chiar cumpărătorii sunt cei care trimit diferite informaţii legate de preţuri, modele disponibile, etc., operaţiuni ce au loc în prezent în alte şapte ţări: S.U.A., Marea Britanie, Canada, Suedia, Norvegia, Danemarca şi Australia.

Aplicaţia este pusă la dispoziţie gratuit şi poate fi descărcată doar de cei peste 18 ani, care deţin un telefon inteligent. După instalare, scouterii aşteaptă să fie contactaţi pentru diferite misiuni, ce au loc în apropiere de zona unde se află.

CITEŞTE ŞI: O nouă aplicaţie pentru TAXI s-a lansat în România.VIDEO

Practic, cerinţele Field Agent constau în mici chestionare, la care utilizatorii pot răspunde din magazin sau de acasă, ori diferite poze pe care userii trebuie să le facă în anumite spaţii comerciale şi pentru care aplicaţia îi recompensează cu diferite sume de bani, de la câţiva euro şi până la câteva sute. Totul depinde de disponibilitatea „spionilor” şi de câte provocări decid aceştia să accepte.

Concret, atunci când mergi la cumpărături, aplicaţia îţi va cere să faci şi câteva fotografii la diferite produse din magazinul respectiv, pentru care vei fi plătit. Mai departe, informaţiile sunt folosite de comercianţi, pentru a se vedea dacă se respectă preţul stabilit, dacă produsele mai sunt pe stoc, etc.

Ţara noastră va fi astfel prima din Europa Centrală şi de Est care va beneficia de aplicaţia Field Agent, mai multe informaţii fiind disponibile pe www.fieldagent.ro.

Compania deţine în momentul de faţă peste 600.000 de utilizatori, pe care i-a recompensat cu peste 6 milioane de euro, ls nivel mondial.

Field Agent poate fi downloadată din Google Play, pentru cei care folosesc android şi din App Store pentru utilizatorii de iOS.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top