Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Femeile din zodiac care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi și toată lumea așteaptă cu nerăbdare acest moment. Pentru trei femei din zodiac, această sărbătoare are o dublă însemnătate, deoarece se vor îndrăgosti până la Crăciun.

Iar acest moment va lua pe toată lumea prin suprindere. Iată care sunt femeile care se îndrăgostesc de cel mai bun prieten până la Crăciun:

Chiar dacă este extrem de emotivă și de sensibilă, femeia din zodia Pești reușește să aibă sentimente profunde pentru cel mai bun prieten al său. Până de Crăciun, femeia din această zodie își va da seama că nu este vorba despre o simplă prietenie și îți va dori mai mult. Pentru că este extrem de timidă, divahair.ro anunță că acestei native îi va fi extrem de greu să își pună sentimentele pe tavă și că le va ascunde cât se poate de mult, pentru a nu suferi o dezamăgire.

Citește și: Cele mai potrivite perechi de zodii. Nimic nu le poate despărți

În cazul în care prietenul său cel mai bun va simți că relația poate fi mai serioasă și își va dori acest lucru, ar fi bine să preia inițiativa, pentru că nu este nimic mai frumos decât ca partenerul de viață să îți fie și cel mai bun prieten. Relația are mari șanse să evolueze rapid până anul viitor și nu este exclus să se concretizeze cu o logodnă ori cu o căsătorie.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2019

A doua zodie care are mari șanse să se îndrăgostească până de Crăciun este zodia Fecioară. Perfecționistă din fire, nativa acestei zodii reușește să se îndrăgostească de cel mai bun prieten, chiar dacă îi cunoaște deja toate defectele.

Cu puțină răbdare, aceasta are șansa de a-l modela pe acesta după bunul său plac, iar relația lor poate evolua. Nu toți cei mai buni prieteni ar putea să primească această veste cu bucurie, iar unele native ale zodiei Fecioară ar putea să își piardă cel mai bun prieten din cauza acestor sentimente.

Cea de-a treia zodie care se poate îndrăgosti de cel mai bun priten până de Crăciun este zodia Berbec. Deși este introvertită și de multe ori misteriosă, femeia din zodia Berbec se simte bine în preajma celor mai buni prieteni. În această perioadă reușește să se deschidă în fața prietenului său și să îi mărturisească sentimentele sale. Dacă sentimentele sunt reciproce, va urma o poveste de dragoste ca în basme, cu multă bucurie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top