Connect with us

Revistateo.ro

Femeile dau mai mulţi bani decât bărbaţii pe gadgeturi

Stiri

Femeile dau mai mulţi bani decât bărbaţii pe gadgeturi. Iată statistica din România

Femeile dau mai mulţi bani decât bărbaţii pe gadgeturi. Iată statistica din România. Data viitoare când soţia vă întreabă pe ce s-au dus banii din casă, ar trebui să-i arătaţi următoarele statistici. Se pare că tendinţele în materie de tehnologie le face pe femei să cumpere cât mai multe lucruri, mai ales în mediul online, iar noutăţile le atrag pe reprezentantele sexului frumos să cheltuie mai mulţi bani decât bărbaţii pe accesorii de ultimă generaţie.

CITEŞTE ŞI: Gadgeturile care îţi vor schimba viitorul

Un studiu realizat recent de QuickMobile arată că femeile ajung să aloce o sumă cuprinsă între 500 şi 1000 de lei pentru a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă cu ajutorul gadgeturilor. Cele mai căutate dispozitive sunt accesoriile, de la brăţări de fitness, ceasuri digitale şi până la căşti fără fire.

Multe femei preferă confortul propriei locuinţe atunci când achiziţionează modernele produse, iar media celor care cumpără online este între 25 şi 34 de ani. Dintre cele care plasează o comandă pe internet, aproximativ un sfert cheltuie dintr-un singur click între 500 şi 1000 de lei, în timp ce pragul de 2500 de lei pe sesiune de shopping online este atins de doar 7% dintre reprezentantele sexului frumos.

Ce le atrage pe doamne şi domnişoare la gadgeturi? În primul rând culoarea. Cu cât dispozitivul vizat este mai viu colorat, cu atât cresc şansele ca femeile să îl cumpere. Mai mult, aparatele moderne care permit schimbarea rapidă a aspectului prin înlocuirea unor părţi exterioare alcătuiesc topul preferinţelor majorităţii femeilor.

Cele care au un stil de viaţă activ şi preferă să meargă la sala de fitness, ori pur şi simplu să alerge în parc, optează mai mereu pentru brăţările cu ecran digital, cu ajutorul cărora îşi pot măsura pulsul, glicemia, ori procentajul de grăsime din organism. Acestea sunt uşor de folosit, iar multe dintre ele permit conectarea la un dispozitiv mobil, laptop, sau calculator. Disponibile în diferite nuanţe, acestea reuşesc să fure ochii şi inima celor care caută pe internet produse de ultimă generaţie, care să le facă viaţa mai uşoară.

Tot în topul cumpărăturilor online se află şi ceasurile digitale, apreciate nu doar de bărbaţi, ci şi de o mulţime de femei. Pentru că, mai nou, acestea pot fi conectate la telefonul mobil, doamnele pot răspunde la un apel prin simpla apăsare a ecranului de la mână, ori pot citi mesajele de pe telefon direct de pe ceasul inteligent.

Pentru că sunt mari amatoare de muzică, femeile sunt în căutare şi de o pereche de căşti pe măsură, cât mai colorate şi uşor de folosit. Aici putem da exemplul căştilor wireless, care sunt mult mai comode pentru femei, mai ales pentru că nu au nevoie şi de alte cabluri prin poşetele lor. Viu colorate, acestea pun în evidenţă personalitatea purtătoarei, fapt care le face să fie la mare căutare, mai ales în mediul online.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top