Connect with us

Revistateo.ro

Fecioarelor, AVETI GRIJA LA CE SCOATETI PE GURA! Citeste sfatul zilei de 28 februarie 2016

Stiri

Fecioarelor, AVETI GRIJA LA CE SCOATETI PE GURA! Citeste sfatul zilei de 28 februarie 2016

Fecioarele risca azi sa se certe foarte urat cu toata lumea, motiv pentru care e de preferat sa isi tina gura atunci cand vrea sa se exprime mult prea brutal. Citeste sfatul zilei de 28 februarie 2016 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Mai taie din ifosele alea si detaseaza-te de toate gandurile negative. Iesi la plimbare, fa jogging, ocupa-te de lucruri care sunt cu adevarat importante pentru tine. Nu merita sa iti incarci mintea cu probleme care iti fura din zile si nopti. Numarul norocos al zilei: 36.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu vrei sa recunosti ca gresesti iar asta iti poate aduce prejudicii serioase de imagine. O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata, spune proverbul. Ti se aplica mai ales azi aceasta zicala asa ca fa tot posibilul sa te retragi atunci cand nu ai dreptate. Renunta la orgoliu mai ales daca persoanele fata de care ai gresit se simt jignite de atitudinea ta. Numarul norocos al zilei: 6.

Zodia care va fi adorata de toata lumea saptamana viitoare

HOROSCOP SEXUAL MARTIE 2016. Zodiile care schimba tactica in dormitor

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi esti pus in situatia in care trebuie sa alegi intre cariera si viata de cuplu/ familie. Lasa munca macar in weekend deoparte si cauta solutii pentru a te simti bine alaturi de cei dragi. Nu te-ai saturat de toate zilele din saptamana in care nu ii bagi in seama pe cei care tin la tine? Merita si ei macar o ora din zi sa ii strangi in brate sau sa bei o cafeluta cu ei. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Cineva din anturajul unei persoane apropiate te poate influenta negativ astazi. Oricat de veridic ar fi ceea ce afli verifica fiecare informatie si nu te indoi de oamenii care ti-au demonstrat ca merita sa ai incredere in ei. Bazeaza-te doar pe ceea ce stii 100% si nu da crezare zvonurilor. Ai de pierdut daca pleci urechea la toate barfele. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Fa tot ce poti ca sa scapi din starea de depresie! Striga, sparge farfurii, cauta orice mod de detensionare. Trebuie sa te eliberezi o data pentru totdeauna de oprelistile pe care ti le pui singur in cale. Renunta la a spera ca se va intampla fara sa misti un deget. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Traieste la maxim fiecare moment al zilei de azi pentru ca vei avea parte de o serie de surprize. Profita de oamenii minunati care iti dau tarcoale azi si lasa lenea la o parte daca te invita cineva la intalnire. Poate fi o zi excelenta pentru tine si asta numai daca stii cum sa o gestionezi. Fa tot posibilul sa nu iti scape nicio ocazie in care sa razi si sa petreci bine. Numarul norocos al zilei: 22.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top