Connect with us

Revistateo.ro

Fasolea fluturilor, floarea care le scapă pe femei de cele mai rușinoase probleme

Naturiste

Fasolea fluturilor, floarea care le scapă pe femei de cele mai rușinoase probleme

Există o plantă cunoscută sub denumirea de fasole a fluturilor cultivată pe mai multe continente, despre care se spune că este benefică în tratarea anumitor boli sau disfuncțiuni feminine.

Ce trebuie să știi despre fasolea fluturilor

Planta se numește în termeni științifici Clitoria Ternatea (Floarea Clitoris) și asta pentru că seamănă cu acea parte a organului reproducător feminin.

Planta este eficace în tratarea tratamentului tulburărilor sexuale la femei, cum ar fi infertilitatea și tulburările menstruale.

Floarea atrage fluturii ca un magnet, motiv pentru care se numește fasolea fluturilor. Țara în care se cultivă cel mai mult este Filipine, în Asia insulară. Planta e folosită în medicina ayurvedică ca tratament pentru boli venerice. Folosește ca laxativ și diuretic și tonic cerebral. Tratează bolile de ochi, tusea convulsivă, tuberculoza, durerile de cap, bolile de bilă și ulcerul gastric.

Planta este un antidepresiv recomandat de specialiștii în medicina naturistă. Semințele și florile au rol afrodiziac și tratează tulburările sexuale la femei. Planta, în varianta uscată, este un bun agent anti-anxietate, anticonvulsiv.

CITEȘTE ȘI: Boli sexuale care nu se transmit doar prin sex

CITEȘTE ȘI: Testul simplu care arata daca ai candidoza

Planta se poate găsi în plafaruri sau poate fi comandată de pe Internet. Sucul produs din această plantă este folosit în cocktailuri în localurile de lux din Thailanda. Siropul făcut din petalele florii este bun și pentru rinichi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top