Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Cat costa noile Nexus 9 (tableta + telefon) in Europa

Inedit

EXCLUSIV. Cat costa noile Nexus 9 (tableta + telefon) in Europa

Au aparut deja noile produse Nexus. Telefonul Nexus 9, produs de Motorola, si tableta Nexus 9, realizata de HTC, sunt deja prezente in cataloagele germane cu preturi… destul de piperate pentru noi. Avand in vedere ca sunt abia lansate, preturile sunt inca mari, dar vor descreste cu trecerea timpului.

Telefonul Nexus 9 va fi disponibil in doua culori si doua capacitati de stocare. Acesta nu va avea slot pentru card de memorie dar va putea fi cumparat in varianta cu 32GB, memorie interna, la un pret de 569 euro, respectiv 64GB la 649 euro. Cei care doresc sa cumpere aceste telefoane au cele doua variante: alb si negru.

Motorola Nexus 6 pune la dispozitie o platforma speciala cu chipset Qualcomm Shapdragon 805 (CPU quad-core Krait 400 la 2,65 GHz) si 3GB memorie RAM. Ecranul suporta rezolutie QHD, adica 2560×1600. Camera din spate este dotata cu 13 megapixeli si are functii de stabilizare optica si blitz dual LED.

nexus-9

Tableta HTC Nexus 9 ofera un ecran de 8.9 cu rezolutie 2048×1440, monitorizata cu chipsetul Nvidia Tegra K1. Tableta celor de la HTC cantareste 480 de grame si este vanduta intr-o carcasa din aliminiu slefuit. Tableta dispune de difuzoare stereo in fata, o camera frontala de 3MP si o camera foto de 8 MP, in partea din spate.

Tableta are o memorie de 16GB si modul WiFi, iar pretul tabletei ajunge undeva la 399 euro, iar cea cu memorie de 32GB costa 569 euro.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top