Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

EUROVISION 2015: Află dacă s-a calificat ROMÂNIA în MAREA FINALĂ

S-au ales primele zece finaliste de la Eurovision 2015, din cele 16 care au cântat aseară pe scena de la Viena. Gazda din camera verde a acestui an este Conchita Wurst, câștigătoarea de anul trecut a competiției.

România se califică în marea finală de la Eurovision, alături de Albania, Georgia, Serbia, Ungaria, Rusia sau Estonia, printre altele. Trupa Voltaj a surpins publicul european prin live-ul „impecabil”, în opinia specialiștilor în muzică. Mesajul lui Călin Goia și al colegilor săi de trupă se pare că a ajuns la milioanele de români din străinătate: Piesa „De la capăt” este dedicată tuturor acelor părinți care au fost nevoiți să plece în afară pentru un viitor mai bun pentru copiii lor.

Țările care nu ajung în Marea Finală sunt: Macedonia, Moldova, Olanda, Finlanda, Danemarca și Belarus. Iată mai jos tabelul cu țările care ajung în marea finală de sâmbătă, 23 mai:

EUROVISION 2015

Una dintre surprizele neplăcute ale serii a fost reprezentanta Albaniei, Elhaida Dani. Aceasta se numără printre preferatele fanilor concursului muzical european, însă pe rețelele de socializare a fost aspru criticată pentru că a falsat în repetate rânduri. Impresie bună au făcut și reprezentanții Estoniei, solista acestei țări vărsând câteva lacrimi la finalul piesei.

Polina Gagarina, reprezentanta Rusiei, a fost huiduită la finalul prestației sale scenice. Cu toate acestea, blonda de la Moscova i-a cucerit pe europeni cu piesa „A million voices” și ajunge direct în marea finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top