Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Este oficial! Cine este iubita Printului Harry

Desi au incercat sa tina luni de zile relatia secreta, Printul Harry al Marii Britanii si iubita sa au fost dati de gol chiar de catre Palatul Kensington.

Dupa mai multe luni de speculatii, palatul a dezvaluit cine este iubita fratelui mai mic al printului Harry.

Intr-o declaratie facuta in aceasta dimineata, reprezentantii de la Palatul Kensington au confirmat relatia printului Harry cu Meghan Markle, actrita din celebrul serial „Suits”.

Este oficial! Cine este iubita Printului Harry

In declaratie, se mai arata faptul ca Harry este ingrijorat pentru siguranta lui Meghan si ca este profund dezamagit pentru ca nu o poate proteja de speculatiile presei si de armata de paparazzii care este pe urmele ei, dupa ce s-a vorbit ca ar putea fi cu Harry.

Popularitatea familiei lui Harry este cunoscuta in intreaga lume, iar dupa ce printul William s-a casatorit cu Kate Middleton, toata lumea a asteptat cu nerabdare sa il vada si pe Harry la casa lui si fericit.

Meghan Markle este iubita printului Harry

De asemenea, in declaratia oficiala, se mai spune ca Printul simte ca nu este un joc si ca este viata lui si a ei.

In varsta de 35 de ani, Meghan este mai in varsta cu trei ani decat fiul cel mic al printesei Diana si este cunoscuta pentru rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits”.

Gurile rele cred ca aceasta l-a fermecat pe Harry atunci cand el a vizitat Toronto in luna mai, atunci cand a intalnit-o pentru prima data.

In serialul in care are un rol principal, Meghan a facut furori cu corpul sau perfect lucrat si a fost protagonista mai multor scene amoroase, iar acest lucru nu ar fi pe placul britanicilor traditionalisti.

Citeste si: Printul George si printesa Charlotte, pe urmele parintilor lor. Ce pasiuni au copiii printului William

Printul Harry este fiul cel mic al lui Charles, Print de Wales, si al Dianei, Printesa de Wales, nepot al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Astfel, el este al cincilea in linia de succesiune la tronul britanic, la tronul Celor 16 state independente.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top