Connect with us

Revistateo.ro

Era în supermarket când bărbatul din fața sa și-a dat seama că și-a uitat portofelul acasă. Femeia a decis să plătească ea cumpărăturile. Bărbatul i-a mulțumit și a plecat. După doar două zile s-a întâmplat un miracol

Life

Era în supermarket când bărbatul din fața sa și-a dat seama că și-a uitat portofelul acasă. Femeia a decis să plătească ea cumpărăturile. Bărbatul i-a mulțumit și a plecat. După doar două zile s-a întâmplat un miracol

Era la coadă într-un supermarket. La un moment dat, a observat că bărbatul din fața sa se căuta de portofel. Atunci femeia a sărit în ajutor. S-a oferit să-i plătească cumpărăturile. Bărbatul a rămas impresionat și i-a mulțumit femeii.

Ea a plecat cu satisfacția că a făcut o faptă bună. Nici prin cap nu i-a trecut că pentru bărbat gestul ei a fost unul suprem. Așa că el s-a gândit să o răsplătească.

În ziua în care s-au cunoscut, ea purta un tricou pe care era scris numele unui institut de cercetare pentru tratarea cancerului. Pentru bărbat a fost suficient să știe doar atât. La scurt timp, femeia s-a trezit cu o donație de 10.000 de dolari pe numele său.

Aceasta este o întâmplare care arată că orice plată are și răsplată!

Recomandare: Au vândut pătuțul în care le-a murit copilul, dar pătuțul s-a întors la ei

Numai mamă să nu fii! Povestea pe care o trăiește această femeie nu poate fi descrisă în cuvinte. Până în ziua în care a născut, viața ei era înfloritoare, plină de speranțe. A pregătit până la cel mai mic detaliu camera copilului și a ales cel mai frumos pătuț.

Din păcate, Valerie Watts a trecut prin clipe de coșmar. Băiețelul ei a murit la naștere. Pentru că voia să se ajute să depășească durerea, femeia a decis să vândă pătuțul, dar și alte lucruri pe care le cumpărase în timpul sarcinii. Cu părere de rău, ea a dat anunț și a spus și povestea din spatele deciziei.

În ziua în care a scos lucrurile la vânzare, un bărbat, pe nume Gerald, și soția lui au cumpărat pătuțul copilului.

După o săptămână, s-a întâmplat ceva emoționant. Cumpărătorul i-a bătut la ușă și i-a dăruit o băncuță realizată chiar din pătuțul copilului. Gerald era tamplat și a transformat patul băiețelului mort într-o băncuță .

Aceasta poveste emoționantă a fost reluată de mai multe televiziuni și în scurt timp a ajuns virală pe internet.

Recomandare: Povestea care îți va sfâșia inima! A avut o ultimă dorință înainte să moară: să-și țină soția de mână. E incredibil ce s-a întâmplat când s-au atins

O poveste sfâșietoare de viață, de dragoste, de dăruire! Ajuns la sfârșitul vieții, un bărbat de 92 de ani a avut o ultimă dorință: să-ți țină soția de mâna.

CITEȘTE ȘI: Si-a luat copilul de la gradinita si a observat pe corpul lui mici rani rosii. Cand i-a dat hainele jos, s-a socat! Ce patise copilul si educatoarele i-au ascuns

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 66 de ani. Ajunși la bătrânețe, problemele de sănătate au venit peste amândoi soții. Cei doi se aflau internați în același spital, dar la secții și etaje diferite.

Bărbatul avea o afecțiune gravă la inimă, în stadiu terminal, iar femeia, în vârsta de 95 de ani, era tratată pentru unele fracturi.

Când a simțit că sfârșitul e aproape, bărbatul i-a rugat pe medici să-i îndeplinească ultima dorință. El și-a dorit să-și strângă soția de mână pentru ultima dată. Așa se face că medicii au făcut tot posibilul să-i îndeplinească dorința. Au adus-o pe soția sa cu targa în salonul acestuia.

Așezați unul lângă celălalt, bărbatul a luat mâna soției și cu lacrimile pe obraz i-a spus: „Te iubesc! Îți mulțumesc că am făcut parte din viața ta și că m-ai făcut un om mai bun!” Acestea au fost și ultimele sale cuvinte, pentru că imediat el și-a dat ultima suflare.

Povestea emoționantă a făcut înconjurul lumii. Acest cuplu din China a demonstrat că atunci când există devotament, încredere și iubire, povestea dăinuie peste ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top