Connect with us

Revistateo.ro

Elena Udrea, veste tristă din Costa Rica. Din păcate Urdrea a pierdut un copil

Staruri

Elena Udrea, veste tristă din Costa Rica. Din păcate Urdrea a pierdut un copil

Elena Udrea a anunțat că era însărcinată cu gemeni, însă a pierdut unul dintre copii.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-au anunţat miercuri pe avocaţii inculpaţilor din dosarul ‘Gala Bute’ să fie pregătiţi pentru a ţine pledoariile finale pe data de 13 aprilie.

Avocatul Elenei Udrea a spus că aceasta se află în Costa Rica, vrea să dea o declaraţie în dosar, însă nu poate fi prezentă la proces.

‘Pot să vă spun că începând cu 22 martie, timp de 22 de zile, nu se poate ridica din pat. Vă rog să acordaţi un termen când aceasta va putea să se prezinte’, a explicat avocatul.

Tot miercuri, avocatul a cerut audierea unui martor ‘secret’, căruia nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, precum şi a unei femei care se află în Mexic, Marina Barabancea. Avocatul susţinea că audierea acestora este necesară pentru a afla dacă Elena Udrea se afla în sediul Ministerului Dezvoltării, în data de 6 octombrie 2011, când DNA susţine că ea a primit o geantă cu bani.

Judecătorii au respins cererea de audiere a celor doi şi i-au anunţat pe avocaţi să fie pregătiţi pentru data de 13 aprilie, când va avea loc ultimul termen al procesului, scrie Antena 3.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top