Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

FOTO/VIDEO. El este cel mai dorit bărbat de la Eurovision 2015!

Este sexy, este tânăr și cântă nemaipomenit! El este cel mai dorit bărbat de la Eurovision 2015, competiție care va avea loc la Viena, începând cu 19 mai (prima semifinală). Mans Zelmerlow va reprezenta Suedia anul acesta la Eurovision cu melodia „Heroes”, în cea de-a doua semifinală, de pe 21 mai. Dacă se va califica mai departe, acesta va cânta în marea finală din 23 mai, concurând cu celelalte 26 de state participante.

Mans Zelmerlow a cucerit fanii Eurovision cu participarea sa în doar câteva zile, dar mai ales pe fanele competiției. Artistul de muzică pop s-a născut pe 13 iunie 1986 și a devenit celebru după ce a participat la competiția „Idol 2005”, un concurs muzical asemănător cu „Vocea României”. Mans a mai încercat să reprezinte Suedia la Melodifestivalen și în 2007 și 2009, însă a reușit abia anul acesta cu o piesă care strânge tot mai multe vizualizări pe internet.

CITEȘTE ȘI: VOLTAJ REPREZINTĂ ROMÂNIA LA EUROVISION 2015

Iată mai jos câteva dintre cele mai sexy fotografii cu senzația momentului printre fanii Eurovisionului. Își merită cântărețul suedez titlul de cel mai sexy bărbat din acest an de la Eurovision?

El este cel mai dorit barbat de la eurovision 20151

El este cel mai dorit barbat de la eurovision 20152

El este cel mai dorit barbat de la eurovision 20153

El este cel mai dorit barbat de la eurovision 20154

Surse foto: Pinterest, wiwiblogs, Facebook Mans Zelmerlow

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top