Connect with us

Revistateo.ro

Ea este românca de la Miss World 2014. Află CINE ne va reprezenta

Stiri

Ea este românca de la Miss World 2014. Află CINE ne va reprezenta

O tânără frumoasă de 25 de ani din Timișoara va reprezenta anul acesta România la cel mai important concurs de frumusețe din lume: Miss World 2014. Bianca Fanu se va afla la Londra, acolo unde se ține evenimentul din acest an, în perioada 19 noiembrie – 15 decembrie.

Candidatura timișorencei a fost aprobată de organizatorii Miss World 2014 din Marea Britanie, aceasta întrunind toate condițiile de participare. Bianca Fanu declară că participarea la Miss World este un vis încă din copilărie: „Onoarea de a câștiga titlul Miss World România 2014 și șansa de a reprezenta România în cadrul celei mai importante competiții de frmusețe din lume vor face categoric ca această experiență să fie de neuitat pentru mine”.

Despre Bianca știm următoarele: are 25 de ani, vine din inima Banatului (Timișoara), are 1,70 metri, 86-60-90, este studentă la Farmacie în Timișoara, a făcut trei ani de balet și practică yoga. Bianca Fanu este cea de-a 19-a participantă la Miss World, alte românce care au devenit celebre în urma competiției fiind Nicoleta Luciu (1999) sau Ioana Valentina Boitor (locul 2 – runner up, 2006).

Anul trecut, România a fost reprezentată de Andreea Chiru. Concursul Miss World a fost creat de britanici, prima ediție având loc în anul 1951. Până în clipa de față, este cea mai prestigioasă competiție de frumusețe pentru femei și cea mai longevivă din istoria omenirii.

Nicoleta Luciu în 1999, la Mis World România

Andreea Chiru, reprezentanta României din 2013 la Miss World

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top