Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ea este fetita care s-a nascut cu cel mai inedit semn din nastere

Sunt multe persoane care au semne din nastere, insa o fetita in varsta de 18 luni face furori cu semnul sau unic si inedit.

In timp ce majoritatea oamenilor are un semn de nastere pe corp, ca pe mana, pe picior sau pe spate, MilliAnna s-a nascut cu un semn cu totul neobisnuit.

Brianna Worthy, in varsta de 23 de ani si din Carolina de Sud, a nascut-o pe MilliAnna cu bretonul alb, in timp ce restul parului este negru.

Femeia nu este sigura de unde porneste traditia acestui semn din nastere pe care il are si ea, mai ales ca bunica sa a fost adoptata pe cand era copil si nu si-a intalnit niciodata familia biologica.

De asemenea, mama Briannei si bunica ei au acest semn din nastere care le face sa semene cu personajul din „101 dalmatieni”, Cruella De Vil.

Fetita are cel mai inedit semn din nastere din lume

In termen medical, se numeste polioza sau vitiligo si este caracterizata prin aparitia unor pete albe cu contur precis pe diferite parti ale corpului, in cazul fetitei pe par. Depingmentarea poate fi mai mult sau mai putin importanta, iar zonele afectate au marimi variabile.

„Am sperat ca ea nu o sa fie asa. Sora mea mai mica s-a nascut la cativa ani dupa mine si nu a avut acest semn, asa ca nu stiam daca MilliAnna o sa o aiba. Insa atunci cand am adus-o pe lume si am pus-o la piept, am vazut ca are acest semn si am fost foarte fericita”, a spus Brianna pentru Metro.co.uk.

Citeste si: De ce nu e bine sa iti tii picioarele pe bordul masinii. Patania lui Bethany

Mama fetitei care seamana cu celebrul personaj Cruella De Vil spera ca micuta sa isi accepte semnul unic si sa nu se vopseasca.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top