Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Ducesa de Cambridge, apariție de senzație la botezul micuțului Louis

La numai câteva săptămâni după ce a devenit mamă pentru a treia oară, veștile despre o nouă sarcină a ducesei de Cambridge au apărut. Aceasta ar fi refuzat să bea alcool și a avut niște pofte alimentare. La botezul micuțului Louis, cel de-al treilea copil, toată lumea a putut vedea care este adevărul despre o nouă sarcină.

Ducesa și-a luat concediu de maternitate până în luna octombrie, astfel că imaginația jurnaliștilor din lumea întreagă nu a avut limite în ultima perioadă. Aceasta vrea să fie mai aproape de cei trei copii, așa că decizia acesteia este mai mult decât normală.

Soția prințului William a reușită să le arate tuturor adevărul odată cu botezul micuțului Louis, cel de-al treilea copil al cuplului. Micuțul care a fost creștinat ieri a fost purtat de mama sa la biserică, iar ducesa a radiat.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Catherine a purtat o ținută care i-a scos talia în evidență. Aceasta a reușit să slăbească toate kilogramele luate în timpul sarcinii și nici semn de o „burtică” suspectă care să trădeze o altă sarcină.

Din partea familiei regale au participat la botez tatăl prinţului William, prinţul moştenitor Charles, şi soţia acestuia, ducesa Camilla, prinţul Harry şi soţia sa, ducesa Meghan, şi fraţii micuţului, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

De asemenea, au participat bunicii materni ai copilului, Michael şi Carole Middleton, dar şi sora ducesei Catherine, Pippa, cu soţul acesteia, James Matthews. Peste câteva săptămâni, Pippa va aduce pe lume un bebeluș.

Citește și: Cum a slăbit ducesa de Cambridge după ce a născut pentru a treia oară. Dieta minune a soției prințului William

Louis va avea șase nași

Louis este un copil extrem de norocos, căci a avut la ceremonie nu mai puțin de șase părinți spirituali. Cei şase naşi sunt prieteni şi rude ale lui William şi Kate. Printre aceştia se numără Guy Pelly, prieten al fraţilor William şi Harry, Nicholas van Cutsem, un apropiat al familiei regale, dar şi Lucy Middleton, verişoară a ducesei Kate.

Citește și: Sora lui Meghan Markle, cuvinte dure la adresa surorii sale: „Prințesei Diana i-ar fi rușine”

Zvonul despre sarcină a fost lansat zilele trecute de revista “Life & Style”, care citează o sursă anonimă apropiată familiei regale britanice.

„Kate este iarăşi însărcinată. La numai 3 luni după ce l-a adus pe lume pe prinţişorul Louis, aşteaptă al patrulea bebeluş regal. Are toate semnele unei posibile sarcini. Nu bea alcool şi are greţuri”, a declarat sursa mai sus citată sub acoperirea anonimatului. Kate şi William ar fi hotărâţi să-i facă o surioară fiicei lor, Charlotte, acum în vârstă de 3 anişori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top