Connect with us

Revistateo.ro

Doua semne zodiacale, la rascruce de drumuri! Citeste sfatul zilei de 28 aprilie 2016

Stiri

Doua semne zodiacale, la rascruce de drumuri! Citeste sfatul zilei de 28 aprilie 2016

Doua semne zodiacale vor fi nevoite sa faca o alegere importanta azi. Momentul nu mai poate fi amanat pentru Berbec si Scorpion. Citeste sfatul zilei de 28 aprilie 2016!

ZODIILE ZILEI:
BERBEC

Nu mai amana decizia pe care trebuie sa o iei azi daca vrei sa iesi in castig. Gandeste-te foarte bine la solutiile pe care nu le-ai luat in considerare niciodata si incearca sa iti desenezi singur drumul, cu ajutorul ingeniozitatii tale. Numarul norocos al zilei: 8.

SCORPION

Joci un rol important in colectivul din care faci parte, iar ceea ce spui tu este echivalentul unei predici in biserica. Cineva te va pune sa alegi si va fi al naibii de greu. Nu uita ca desi alegi sa ramai alaturi de o persoana, asta nu inseamna ca nu tii la cea pe care o parasesti. Sunt situatii in viata in care, efectiv, trebuie sa ne pozitionam. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Se pare ca nu e o zi tocmai roz pentru tine. Adopti o serie de strategii ca sa ii convingi pe cei din jur de bunele tale intentii, insa acestia se plang mereu. Nu te mai strofoca daca orice ai face nu le este pe plac. Numarul norocos al zilei: 5.

HOROSCOP PE 10 ANI. Ce te asteapta pana in 2026

Cum stai cu dragostea in luna mai, in functie de zodie

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Anumite calcule iti dai batai de cap, semn ca trebuie sa te consulti cu un expert financiar. Recunoaste-ti limitarile si pune-ti increderea in cineva care stie cu ce se mananca toata hartogaraia care iti cade in maini. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fa-ti timp si pentru tine. Sufletul are nevoie de putina liniste dupa tot vacarmul emotional in care te-ai aruncat fara sa masori pasii. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai mare grija cum le vorbesti prietenilor tai. In cercul tau de amici cineva va fi mai sensibil azi decat de obicei. Numarul norocos al zilei: 9.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top