Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

DIVORȚĂM! Zodiile care spun prima dată asta

Zodiile care spun prima dată: „Divorțez!”:

1. VĂRSĂTOR
Nu rabzi nici măcar o secundă de lipsă de respect din partea partenerului tău de viață iar dacă te neglijează nu te costă absolut nimic să îți faci catrafusele și să pleci. Ești cea mai decisă zodie să faci marele pas pentru că meriți mai mult.

CITEȘTE ȘI: TEST – CE DESTIN VEI AVEA?

2. PEȘTI
Peștii sunt pe locul doi la capitolul ”curaj” în privința deciziei de a pune capăt unei căsnicii. Peștii urăsc să fie trădați și monotonia îi face să nu mai simtă același lucru pentru partener de la un timp încolo. Acești nativi se dedică în proporție de 100% căsniciei lor și dacă cel de lângă el nu corespunde acestui procentaj, apar mari probleme.

3. SCORPION
Cu toate că ești recunoscut pentru tradiționalism și chiar conservatorism în privința căsătoriei, dacă cel de lângă tine ți-a greșit prea mult nu mai ții cont de nicio paradigmă socială sau de rușinea satului.

4. GEMENI
Gemenii au mai multe toane decât zile de naștere are Universul! Pentru nativul Geamăn, orice mic gest făcut de partenerul de viață se poate transforma în ceva uriaș. Divorțurile apar în general de la mici înțepături între cei doi sau de la tentația Geamănului de a pofti și la alte inimi, jurându-i în același timp iubire eternă celui de lângă el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top