Connect with us

Revistateo.ro

Diferente intre femei si barbati. Ce fac diferit

Stil de viata

Diferente intre femei si barbati. Ce fac diferit

Cat diferente exista intre femei si barbati? O multime, ar spune reprezentantul fiecarui sex. Jurnalistii de la Bright Side au gasit cateva dintre cele mai notabile diferente.

Ce fac diferit femeile fata de barbati si viceversa

1. Femeile se dezbraca diferit

Ai observat ca femeile isi incruciseaza mainile in fata, apucand tivul bluzei, si apoi il ridica pentru a-si da haina jos? Barbatii o fac altfel: trag de guler sau de spatele tricoului pentru a scapa de haina.

2. Femeile stau picior peste picior

Felul in care stau femeile este de inteles. Multe dintre doamne poarta fuste, iar aceasta varianta le scoate din orice incurcatura. Barbatii, in schimb, prefera o pozitie cat mai lejera cand se asaza pe scaun, cu genunchii cat mai indepartati.

3. Femeia aude mai bine, barbatul iti spune de unde vine sunetul

Femeia are un auz mai fin, insa cel care repera sursa zgomotoului este barbatul. Barbatii se orienteaza mai usor in spatiu, insa stau mai prost la capitolul auz.

4. Femeile casca diferit

Daca barbatul isi tine pumnul la gura in momentul in care casca, femeile isi tin palma peste gura. Observa-i pe cei din jur si vei sesiza diferenta.

5. Vad diferit

Femeile au mai dezvoltata vederea periferica, fapt pentru care multi barbati nu vad unele lucruri ce se afla chiar sub nasul lor. Barbatii au, in schimb, o vedere tip tunel.

6. Femeile se streseaza mai mult

Doamnele sunt mai sensibile la problemele prietenilor, in timp ce barbatii cauta mereu solutii si sunt ceva mai pozitiv. De asemenea, reprezentantii sexului tare stiu sa se deconecteze mai usor de problemele de peste zi.

CITESTE SI: Ce vor cu adevarat femeile? Intrebarea la care un rege intelept a gasit raspunsul

7. Barbatii isi amintesc doar lucrurile cu adevarat esentiale

Femeile tin minte tot, pana si cele mai nesemnificative lucruri, carora le dau o importanta peste masura, in timp ce barbatii raman doar cu esentialul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top