Connect with us

Revistateo.ro

Dieta montignac

Cura de Slabire

Secretele Dietei Montignac

Controlul greutatii ajunge sa ne controleze viata de multe ori. Calculul caloriilor, renuntarea la alimentele preferate ne fac sa nu ne mai bucuram pe deplin de viata. A sosit vremea unei diete ce promite rezultate, dieta Montignac.

Francezul Michel Montignac este creeatorul acestei diete, care, la fel ca si tatal sau, a suferit din cazua kilogramelor in plus in tinerete. El incurajeaza oamenii din toata lumea sa scape de kilogramele in plus intr-un mod eficient si de durata, fara a creste riscul bolilor. Nu vorbim despre o dieta in adevaratul sens al cuvantlui.Esential este sa ne schimbam obiceiurile culinare, nu sa mancam mai putin , ci mai bine, alegand cu grija alimentele din zilnicul nostru meniu .

Aceasta dieta este impartita in doua etape: pierdere si mentinerea greutatii.

In prima faza, care este destul de stricta, detoxifiem organismul.Dureaza doua luni ,dar nu va speriati!Clar nu veti suferi de foame, mesele sunt dese si meniul variat.

Faza a doua a dietei este mult mai toleranta si iti da voie reintroducere unor alimente in meniul zilnic, alimente la care se renunta in prima faza.

Dieta Montignac are o abordare mai sensibila ,bazandu-se mai mult pe partea buna sau mai putin buna a fiecarui grup de alimente si nu pe excluderea lor din meniu.Mii de oameni au testat aceasta metoda , iar rezultatele nu au incetat sa apara.
Montignac va functiona pentru voi, atat timp cat realizati ca chipsurile si sucurile acidulate nu va fac bine,indiferent de ce dieta incercati.

Principala idee a dietei

Evitatea alimentelor cu un nivel glicemi ridicat ,cartofi, morcovi, sfecla.Aceste leguma in organism se transforma uimitor de repede in zahar, fapt ce determina cresterea in greutate.

Exemple de meniuri Montignac

1. Mic-dejun: fructe, paine de secara, margarina light, cafea decofeinizata si lapte degresat

Pranz: avocado cu sos vinaigrette, carne cu fasole verde, branza si apa plata

Cina: salata de cruditati sau supa de legume, omleta cu ciuperci, salata verde, branza sau iaurt

2. Mic-dejun: ceai de plante sau de fructe, paine de secara cu branza, mere

Pranz: supa de rosii cu busuioc, salata cu branza, sunca, oua fierte, rosii si ulei de masline, ciocolata neagra

Cina: supa de legume, salata cu ciuperci, mere si branza dulce

Metoda Montignac functioneaza! Cum?

Unele combinatii alimentare pur si simplu trebuie ocolite. Nu trebuie asociate grasimile cu zaharul, proteinele cu carbohidratii, asa ca spunem „adio” fripturilor cu cartofi prajiti. Dulciurile pot fi consumate de doua sau trei ori pe saptamana, proteine oricand dorim, ca sa nu mai vorbim de fructe si cereale, pe care le avem la discretie.
Acestea fiind spuse, spor la slabit!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top