Connect with us

Revistateo.ro

Dieta miraculoasa cu Pepene Verde

Cura de Slabire

Dieta miraculoasa cu Pepene Verde

Dieta cu pepene nu a fost prezentata oficial de niciuna dintre Institutiile Europene care promoveaza sanatatea, insa ce rost ar mai avea daca toate dietele care presupun consumul de pepene verde si-au dovedit eficienta in nenumarate randuri. Pepenele verde, cel mai revigorant fruct al verii, ajuta la mentinerea greutatii corporale, fiind secretul unui abdomen plat si ferm si ofera stralucire pielii.

Aceasta dieta ajuta la pierderea in greutate prin inlocuirea alimentelor, care contin cantitati semnificativ mai mari de apa si calorii, cu pepenele. Cantitatea de pepene verde consumata in timpul dietei variaza in functie de numarul de kilograme in plus si de cat de repede doriti sa pierdeti in greutate.

Iata care sunt pasii acestei diete

Pasul 1
Pepenele verde, intreg sau feliat, trebuie tinut in frigider. Acesta poate fi consumat ca si gustare si pentru satisfacerea poftei de dulce, insa nu este indicat ca una dintre principalele mese ale zilei sa fie inlocuita cu consumul exclusiv de pepene.

Pasul 2
Inlocuiti bauturile energizate, sucurile carbogazoase si oricare alte bauturi care au un continut ridicat de zahar cu suc de pepene verde si apa. Totodata, in loc sa consumati un pahar cu limonada la care ati adaugat zahar sau indulcitori artificiali mai bine va preparati un cocktail de pepene verde cu apa si gheata – aromat si hidratant. CITESTE IN CONTINUARE, IN PAGINA 2

Pagini: 1 2 3 4

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top