Connect with us

Revistateo.ro

Dieta indiana este extrem de populara in Asia, iar numeroase femei o tin regulat, pentru a-si tine greutatea sub control.

Cura de Slabire

Dieta indiana. Cum se tine si ce poti consuma

Dieta indiana este extrem de populara in Asia, iar numeroase femei o tin regulat, pentru a-si tine greutatea sub control.

Se tine timp de sapte zile si este de ajuns pentru a te simti mai plina de viata si cu cateva kilograme in minus. Unele dintre femeile care au tinut aceasta dieta au slabit intre 6-8 kilograme. In plus, au avut pielea mai stralucitoare si mai curata.

In prima zi, poti sa consumi orice fruct, in afara de struguri, banane, litchi si mango. Si poti manca orice cantitate. Ar fi de preferat sa mananci mai mult pepene, lime, portocale, mere, rodii, capsuni si pepene galben. Poti sa mananci si de 20 de ori pe zi, numai sa fie doar fructe!

Daca te vei consuma numai pepene rosu, poti reusi sa pierzi peste 1 kilogram inca din prima zi de dieta.

Pentru ca prima zi de dieta pregateste corpul pentru urmatoarele zile, poti trece la pasul urmator.

Ziua 2

La fel ca si in prima zi, si aceasta este o zi de vegetale. Ai voie sa mananci numai legume. Poti sa mananci legume pana cand te simti satula. Important este sa fie fierte sau crude! Iti poti incepe ziua cu un cartof fiert peste care sa pui un varf de cutit de unt. Ar trebui sa fie suficient ca sa ai necesarul de carbohidrati pentru o zi intreaga.

Dar dupa acest mic dejun, toate legumele vor fi doar fierte sau crude! Un singur cartof pe zi e suficient. Peste legumele pe care le mananci in aceasta zi poti sa pui oregano sau busuioc, pentru un plus de gust.

Ziua 3

Ziua a treia trebuie sa fie o combinatie intre primele doua. Poti sa mananci oricat vrei din fructele si legumele permise. Se recomanda sa consumi si multa apa, pentru hidratare. De asemenea, cartofii nu sunt permisi, pentru ca vin carbohidratii din fructe. Acum organismul tau e pregatit sa arda kilogramele in plus. Pofta de dulce se satisface tot cu fructe.

Ziua 4

In ziua a patra de cura ai voie sa mananci pana la 6 banane pe durata intregii zile. Si poti sa bei patru pahare cu lapte. Ei bine, in aceasta dieta indiana, rolul lor este de a-ti furniza potasiu si sodiu. Cum consumul de sare este redus, bananele ofera corpului aceste minerale.

Ziua 5

E ziua in care poti manca rosii, varza si branza de vaci proaspata. De asemenea, poti consuma si bucati de soia. Poti face o supa de varza cu rosii pe care sa o consumi. Nu uita sa bei apa suficienta.

In aceasta zi poti sa mananci pana la 6 rosii. Este ziua in care-ti cureti organismul de acid uric.

In ultimele doua zile de dieta indiana, consuma mai multa apa ca de obicei

Ziua 6

In cea de-a sasea zi  in care tii dieta indiana, poti manca varza si branza de vaci. De asemenea, poti consuma si alte legume, dar nu mai poti consuma rosii. Legumele iti vor da necesarul de vitamine si fibre. Bea in continuare foarte multa apa.

Ziua 7

In ultima zi, poti sa bei suc proaspat de fructe, sa mananci o ceasca de orez brun si legume.

Dupa aceste zile, se recomanda sa faci pauza de 2-3 zile inainte de a o putea relua. Inainte de a tine orice dieta, se recomanda analize medicale, iar dieta sa se tina sub supravegherea unui medic sau a unui nutritionist.

Articole pe aceeasi tema:

Dieta australiana. Cum slabesti sanatos, folosind patru reguli simple

Dieta recomandata de catre medicii cardiologi

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top