Connect with us

Revistateo.ro

Dieta de Crăciun care te scapă de toate kilogramele în plus până la sărbători

Cura de Slabire

Dieta de Crăciun care te scapă de toate kilogramele în plus până la sărbători

Sărbătorile se apropie cu repeziciune, iar fiecare persoană vrea să arate mai bine în ținutele de sărbătoare. Iată mai jos dieta de Crăciun care te ajută să scapi repede de kilogramele în plus.

În dieta de Crăciun care are la bază alimente sănătoase și multe lichide, trebuie să incluzi și sportul, pentru definirea musculară. Exercițiile cardio, precum și plimbările lungi te vor ajuta să dai mai ușor kilogramele în plus și să nu le pui la loc în timpul sărbătorilor.

Ai voie să mănânci în aceste zile carne de pui, de curcan sau pește la grătar sau la cuptor, dar nu în fiecare zi. Te poți axa pe linte, năut, mazăre, supe creme și multe salate.

Exemple de meniuri, potrivit dcnews.ro:

Micul dejun – variante: cereale integrale, lapte vegetal, o banană, câteva stafide, afine, zmeură, etc, sau fructe de sezon. De asemenea, poți consuma un smoothie dintr-o banană, fructe de pădure, nuci, o felie de pâine integrală cu unt de arahide. Un alt meniu ar fi budincă de chia, cu multe fructe și caju sau orice alte nuci.

Citește și: Dieta anului 2019 pentru a scăpa de grăsimea abdominală

Prânz – variante: supă cremă de linte, o salată cu ton, brânză de capra, roșii, castraveți, porumb Ori ciorbă de legume, curcan la grătar și salată de varză albă. Altă variantă ar fi supă cremă de legume, salată grecească.

Nu uita de hidratarea zilnică

Gustare – variante: caju, migdale. Un fruct la alegere. Un smoothie din fructe.

Cină – variante: pește la cuptor și o salată de crudități; piept de pui la grătar și orez brun cu legume; salată de legume și brânză de capră.

Nu uita, înainte de culcare, nu trebuie să consumi nimic cu patru ore. La prânz și la cină, consumă porții care să aibă sub 200 de grame de carne sau de proteine. Pentru accelerarea metabolismului, hidratează-te suficient cu apă și cu ceai verde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top