Connect with us

Revistateo.ro

Dieta cu varză murată. Slăbești trei kilograme în numai trei zile

Cura de Slabire

Dieta cu varză murată. Slăbești trei kilograme în numai trei zile

Varza murată este iubită de mulți români. Călită, ca salată sau la sarmale, varza murată este nelipsită de pe mesele multor persoane. Acum este sezonul în care gospodinele se preocupă să aibă pentru toată iarna varză murată.

Puține persoane știu cât de bună este varza murată și în cazul dietelor. Aceasta este plină de fibre alimentare care combat constipaţia, reglează tranzitul intestinal şi îţi detoxifică organismul.

Iată dieta cu varză murată care se ține trei zile și care te ajută să slăbești trei kilograme în numai trei zile:

Ziua 1

În această zi trebuie să consumi pe tot parcursul zilei în jur de 1 kilogram de varză.

Pentru cele mai bune rezultate, îţi recomandăm ca în prima zi a dietei să mănânci varză murată simplă. Astfel, soliciţi metabolismul să ardă rapid grăsimile şi începi să-ţi detoxifici organismul.

Trebuie să știi că varză murată nu favorizează retenţia apei în organism, ci o combate, acţionând că un diuretic,așa că poate fi folosită cu încredere în cazul în care nu ai probleme de sănătate. Cel mai bien ar fi să consulți medicul de familie înainte de a ține această dietă, pentru a-ți spune dacă este potrivită pentru tine.

Citește și: Dieta cu ouă. Slăbești în doar șapte zile până la 10 kilograme

Ziua 2

În această zi se poate reduce cantitatea de varză murată la aproximativ 700 de grame. În această zi mai poţi consuma un ou fiert (la gustarea dintre micul dejun şi prânz) şi mere (la masa de la prânz), potrivit ele.ro.

Cina din cea de-a două zi a dietei poate consta într-un preparat pe baza de varză murată. Mod de preparare:

După ce ai scos varza de la desărat, se taie în fâşii. Se căleşte o ceapă într-o tigaie cu puţin ulei de măsline. Adaugă făşiile de varză, piper şi alte condimente, plus o cană de apă şi se lasă mâncărica pe foc până ce varză se înmoaie uşor. Ia tigaia de pe foc şi răstoarnă compoziţia într-un vas yenna. Adaugă pastă de roşii peste varză şi introdu vasul în cuptorul încins, până când se rumeneşte.

Citește și: Dieta cu dovleac

Nu ține această dietă mai mult de trei zile într-o lună

O altă variantă ar fi să prepari o mâncare la cuptor, din varză murată, cartofi copţi, puţin lapte, 20 de grame de unt, ceapă şi condimente.

Ziua 3

În această zi poţi combina meniurile din primele două zile. Dieta cu varză murată nu îţi asigura toţi nutrienţii de care ai nevoie aşa încât nu este recomandat să o repeţi mai devreme de o lună.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top