Connect with us

Revistateo.ro

struguri

Cura de Slabire

DIETA CU STRUGURI. Slabesti in doar 3 zile

Este o dieta rapida si foarte eficienta. Este de ajuns sa consumi struguri cateva zile pentru a detoxifia organismul si a slabi sanatos.

Strugurii sunt adevarate minuni pentru starea ta de sanatate. Pe langa vitaminele si mineralele pe care le aduce organismului, o cura cu struguri te ajuta sa si slabesti. Dieta cu struguri este foarte simpla si dureaza doar trei zile. Totusi, daca suferi de afectiuni la stomac sau de alte boli grave, este indicat sa consulti un medic daca ai voie sa urmezi aceasta dieta cu struguri.

CITESTE SI: 10 motive sa bei suc de struguri

DIETA CU STRUGURI

Vei consuma in fiecare zi o cantitate mare de struguri si nimic altceva. In timpul dietei consuma cat mai multa apa. Poti consuma si ceaiuri.

Ziua 1 – 1 kilograme de struguri

Ziua 2 – 2 kilograme de struguri

Ziua 3 – 2 kilograme de struguri

Dieta cu struguri te va face sa ai pielea mai frumoasa si mai luminoasa, pentru ca te ajuta sa elimini toxinele din organism.

In prima zi de dupa dieta, este indicat sa nu consumi foarte multe alimente, ci sa introduci treptat in dieta fructe, legume crude si apoi alimente procesate.

CITESTE SI: Cum să scapi de coșuri în timp record cu ulei din sâmburi de struguri

Strugurii contin magneziu, fier, fosfor, fier, potasiu si calciu. Samburii strugurilor au polifenoli, care au rolul de a incetini procesul de imbatranire. E bine sa stii ca studiile au demonstrat ca strugurii reduc riscul de cancer pulmonar.

Sursa foto: healthyfig.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top